JUSTIN THEROUX

Naš vratar Livaković i bivša ljubav Jennifer Aniston ne odvajaju se od ruksaka s potpisom istog luksuznog brenda

30.12.2022 u 10:23

Bionic
Reading

Francuski brend Louis Vuitton sinonim je za vrhunsku eleganciju i godinama ne silazi s ljestvica popularnosti, a njihovi su chic i trendi komadi nisu osvojili samo pripadnice ljepšega spola

Američki glumac Justin Theroux (51) koji je od 2015. do 2017. bio u braku s holivudskom miljenicom Jennifer Aniston, nije promaknuo fotografima na ulicama Manhattana.

Slavni glumac i producent koji je dva puta osvojio nagradu Emmy, strastveni je pobornik zdravog načina života, a svoju zavidnu formu održava i bicikliranjem.

Mladolikom Justinu stoga fantastično stoje sportske kombinacije u kojima na biciklu spretno 'krstari' New Yorkom.

  • +9
Justin Theroux Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

U sportskom izdanju koje je uključivalo modernu pufericu, visoke gležnjače na vezanje, bijele traperice i pletenu kapu, Justin je izgledao sjajno.

Sportski look koji mu izvrsno pristaje upotpunio je i jednim detaljem - ruksakom s potpisom francuskog brenda Louis Vuitton, efektnim modelom 'Backpack Trio' u crnoj varijanti čija je cijena vrtoglavih 3850 dolara, odnosno 27 tisuća kuna.

  • +2
Luka Modrić, Dominik Livaković Izvor: Profimedia / Autor: Michael Zemanek / Shutterstock Editorial / Profimedia

Therouxa je osvojio ruksak s potpisom istog luksuznog brenda koji je nosio i naš hvaljeni vratar Dominik Livaković.

Iako je svaki igrač dobio sportski ruksak HNS-a, Livi se ipak odlučio za svoj Louis Vuitton smeđi ruksak s popularnim logom koji je nosio prilikom povratka sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru.

Riječ je o popularnom muškom kožnom ruksaku s velikim džepom s prednje strane, a cijena ruksaka, model Josh, je 15.800 kuna, odnosno 2230 dolara.

Nikakvo čudo da je simpatični vratar modno osviješten budući da je njegova supruga, lijepa Helena diplomantica Tekstilno-tehnološkog fakulteta u Zagrebu, te slovi kao jedna od najstajliš domaćih WAGsica.