OMILJENI MODEL

Danska princeza ne odvaja se od ove torbe na putovanjima, a jasno je i zašto

30.12.2022 u 09:48

Bionic
Reading

Danska krunska princeza Mary redovito se nalazi na samom vrhu listi najbolje odjevenih dama s kraljevskog dvora, no dolazak do ove titule nije tako jeftin

Poput većine članica kraljevske obitelji, formalna izdanja princeze Mary uglavnom uključuju manji model torbica clutch suptilnog dizajna, što se ne može reći za njezina izdanja izvan dužnosti.

Zbog svoje kolekcije dizajnerskih torbi danska krunska princeza ne tako davno našla se na udaru kritika. Godine 2016. danska publikacija Se og Hør tvrdila je da je princeza u periodu od pet godina nabavila 59 modela torbi, čija ukupna vrijednost iznosi 200 tisuća dolara.

Princeza Mary Izvor: Profimedia / Autor: Backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jedan od njih je torbica Ricky u luskuznoj boji konjaka i s potpisom američkog dizajnera Ralpha Laurena. Dovoljno velika za sve sitnice, ova torbica klasičnog izgleda pokazala se princezinim omiljenim odabirom za putovanja.

S njom je ovih dana ugledana prilikom slijetanja u Dansku nakon što je s četvero djece i suprugom, krunskim princom Frederickom, božićne blagdane provela u rodnoj Australiji.

Model torbe Ricky u boji konjaka danas je na većini stranica u potpunosti rasprodan, a cijena mu je iznosila od oko 20 tisuća kuna.