iznenadila FANOVE

Više nije zanosna brineta: Eva Mendes u novu godinu ulazi s novim imidžem

30.12.2022 u 10:47

Bionic
Reading

U novu kalendarsku godinu zanosna Eva Mendes odlučila je zakoračiti s potpuno novim imidžem

Svojoj milijunskoj vojsci pratitelja na Instagramu, glumica kubanskog podrijetla ovih je dana otkrila novu boju kose. Prirodnu smeđu kosu prošaranu pramenovima u boji meda, Mendes je zamijenila vatreno crvenom bojom, uz pomoć frizerskog stilista Richija Grisilla.

U kolumni koju je objavila na Badnjak, Mendes je već otkrila da se u godini na zalasku odlučila za promjenu imidža, govoreći o važnosti mentalnog zdravlja tijekom božićnih blagdana, no njezini obožavatelji su se s pravom usredotočili na širu poruku.

‘Meni osobno nije stalo do toga da se ponašam veselo I sretno. Sve dok sam zahvalna, dopuštat ću si osjećati sve osjećaje koji se pojave. Neću mučiti druge s njima, ali neću ih ni skrivati’, napisala je prije nego što je dodala: ‘Joj da, pocrvenjela sam. Hvala ti Richi Grisillo za ovo’.  

  • +16
Eva Mendes Izvor: Profimedia / Autor: Columbia Pictures Collection / Everett / Profimedia

Njezino postajanje riđokosom svidilo se brojnim obožavateljima koji su promjenu imidža, uz brojne lajkove, nagradili vatrenim emojijem.

U studenome ove godine, lijepa latina potaknula je šuškanja kako je svoju dugogodišnju vezu s glumačkim kolegom Ryanom Goslingom, s kojim ima i dvije kćeri, napokon ozakonila.