DONJE RUBLJE ZA POŽELJETI

Ovo je dokaz da 'bapske' gaćice itekako mogu izgledati seksi

05.09.2017 u 10:44

Bionic
Reading

Odabir kvalitetnog i oku privlačnog donjeg rublja jednako je važan kao i odabir odjeće, a želite li spojiti udobnost i seksepil, onda je vrijeme da svoje neudobne tange zamijenite 'bapskim' gaćicama za kojima su poludjele slavne trendseterice. Evo zašto ih obožavaju žene diljem svijeta

Prije dvije godine The New York Times objavio je članak pod naslovom 'Žene, recite NE tangama'. Na naslovnoj fotografiji nalazile su se dvije mlade žene koje gledaju preko ramena, a na sebi su imale sportske hudice i duboke, visoko rezane gaćice. 'Mlada generacija žena otkrila je novi aspekt seksepila u potpuno neočekivanom odjevnom komadu: bakinom donjem rublju', glasio je uvodni dio teksta u The New Yorku Timesu.

I imao je pravo. Ovaj modni fenomen koji je dobio naziv 'bapske' gaćice pojavio se niotkuda i zaživio u kratkom roku, baš kao što se to dogodilo s omraženim birkenstocksicama i torbama - remenima.

'Bapske' gaćice obožavaju svjetske trendseterice poput Kendall i Kylie Jenner, Belle Hadid, Emily Ratajkowski, Hailey Baldwin i brojnih drugih, a popularni brendovi donjeg rublja i kupaćih kostima pobrinuli su se za to da ovaj model gaćica i bikinija dobije svoje mjesto na suncu.

Hollywood reporter

Objavu dijeli Kendall (@kendalljenner)

No umjesto pet minuta slave, kako se očekivalo, i dalje drže titulu najpoželjnijih gaćica koje su preduhitrile i planetarno popularne tange te brazilijanke. Instagram su preplavile fotografije atraktivnih ljepotica u dubokim pamučnim gaćicama, što je dokaz da i one 'bapske' itekako mogu biti seksi.

Tražite li stoga kombinaciju udobnosti i seksepila, vrijeme je da odbacite neudobno donje rublje od sintetičkih materijala koje se urezuje u kožu, ostavlja vidljive tragove od nošenja i steže te postanete pobornica ovog trenda koji su obožavale naše bake.

booty #LOVECLUB #ad

Objavu dijeli Kendall (@kendalljenner)

Duboke gaćice skrivaju višak naslaga na trbuhu, izdužuju trup, čine da se osjećate ugodno i privlačno, a najbolje od svega je to što ih nose baš svi! Zavirite u našu galeriju i pogledajte gdje pronaći najseksi 'bapske' gaćice koje ćete obožavati.

  • +13
'Bapske' gaćice itekako mogu izgledati seksi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije
  • +28
Donje rublje koje prikriva mane Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo