MODNI NOVITETI

Ovo će biti najtraženije hlače jeseni, a mi smo pronašli nekoliko modela koje vrijedi pospremiti u ormar

24.08.2020 u 08:47

Bionic
Reading

Odbrojavamo dane do početka jeseni. Trenutak je to kada ćemo se oprostiti s ljetnom garderobom i posvetiti se jesenskoj kolekciji. Trgovine su odavno prepune jesenskih noviteta i to nas zaista veseli, a sigurni smo i mnoge od vas. Mnoge posebno zanima u koje hlače investirati kako bi se na posao vratili u potpuno novom ruhu, a ako je vjerovati modnim stručnjacima, modeli na koje ove sezone trebamo potrošiti novac su hlače slouchy kroja te one širokih nogavica

Svake sezone dočeka nas pregršt modnih noviteta na koje se valja koncentrirati, a upravo u tome i jest čar mode - tjera nas da stalno isprobavamo nove stvari i gura nas izvan naše zone komfora. Iako nas dolaskom jesenskih mjeseci očekuje pregršt modnih iznenađenja, o čemu smo pisali OVDJE, u centru pozornosti bit će i nekoliko ustaljenih trendova koje volimo i rado nosimo dug niz godina.

Ovo možda nekima zvuči dosadno, no modne klasičarke koje igraju na sigurnu kartu objeručke će ih dočekati u narednim mjesecima. Jedan od već viđenih i nimalo inovativnih trendova svakako se odnosi na hlače. No to ne znači da nisu voljeni i da ih nećemo nastaviti voljeti.

Ove će sezone naglasak biti na dva modela - hlače slouchy kroja i one širokih nogavica, koje modni stručnjaci najavljuju kao veliki jesenski hit. To potvrđuje i najpopularnija modna tražilica Lyst. Naime prema Lystovim statističkim podacima ovi modeli hlača doživjeli su skok popularnosti od 43 posto u odnosu na mjesec prije.

Zato sljedeći put kad krenete u šoping ne bi bilo loše da bacite oko na ponudu hlača i investirate u barem jedan od ova dva trendi modela. Mi smo za vas izdvojili nekoliko modela koji su nam zapeli za oko u bogatoj ponudi high street trgovina.