OPET SU U TRENDU

Izvucite ih iz dubine ormara: Čini se da ćemo ove čizme viđati posvuda narednih mjeseci

23.08.2020 u 23:14

Bionic
Reading

Paklene vrućine još uvijek vladaju, no jesen nije tako daleko, a s njom i novi modni trendovi koje ćemo uskoro prigrliti. Ako je suditi po viđenome na modnim pistama, čizme preko koljena bit će jedan od vrućih trendova u jesensko-zimskoj sezoni

Čizme iznad koljena svakih nekoliko godina vinu se u sam vrh najpoželjnijih trendova, a sudeći po onom što su svjetska dizajnerska imena prikazala u svojim novim kolekcijama, obilježit će modnu jesen i zimu pred nama.

  • +3
Visoke čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

U svoje kolekcije uvrstili su ih Proenza Schouler, Victoria Beckham, Bottega Veneta i Khaite, a njihove vizije ovog modela čizama, kojeg ili volite ili prezirete, uvelike se razlikuju. Zajedničko im je da dolaze u svim bojama i s četvrtastim prednjim dijelom, a dizjaneri su se zaigrali s visinom peta i potplata pa na modnu scenu ponovo polako vraćaju (omražene) platforme.

Model BV Tire prestižne talijanske modne kuće Bottega Veneta osvaja androgenim šarmom, a zahvaljujući povišenom potplatu uspješno dodaje centimetre ne žrtvujući pri tom udobnost.

A kako ih nositi? Na pistama su ih manekenke nosile najčešće uz suknje i haljine do koljena, debele veste i oversized pletene komade.