TJEDNI HOROSKOP

Ovnovi i Djevice prepirat će se s partnerom, a Rakovi s ukućanima. Lavovi će uživati u izlascima, a Blizanci u popularnosti na poslu

10.10.2022 u 06:29

Bionic
Reading

Ljubavne prepirke Ovnova s partnerom bit će neugodne i učestale. Blizanci će uživati popularnost na poslu, a podrška suradnika olakšat će im rad. Lavovi će rado izlaziti i odlično se zabavljati dok će Ribama najviše goditi mir i samoća. Vage će obarati s nogu ljepotom i šarmom. Djevice će se prepirati s partnerom oko financija i svoje rastrošnosti, a Rakovima će odnosi s ukućanima biti daleko od skladnih

Ljubavne prepirke Ovnova s partnerom bit će neugodne i učestale. Uporno će tjerati inat, zbog čega neće lako dolaziti do pomirenja. Samce će privući netko tko im je nedostupan. Previše će očekivati od kolega, što bi moglo dovesti do razočaranja. Ne bi se trebali toliko opterećivati drugima jer će ih to poštedjeti nepotrebnih rasprava i živciranja.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Reese Witherspoon je Ovan, rođena je 22. ožujka 1976. Izvor: Profimedia / Autor: DARA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Obitelj i prijatelji očekivat će od Bikova da im stalno budu na usluzi. Zbog želje da im udovolje mogli bi sebi nanijeti štetu jer neće imati vremena posvetiti se aktivnostima koje ih raduju i opuštaju. Ozbiljno će pristupiti poslu i na vrijeme dovršavati obaveze. Ako ne dobiju očekivano priznanje i pohvalu, ne trebaju gubiti motivaciju jer će trud uskoro biti zamijećen.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +12
Penelope Cruz je Bik, rođena je 28. travnja 1974. Izvor: Profimedia / Autor: R. SMITH / SIPA PRESS; - / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Blizanci će provoditi svaki slobodni trenutak s voljenim i s veseljem planirati zajedničku budućnost. Samci će uživati u neobaveznom flertu i zabavi, a osoba koju će upoznati probudit će u njima strast i intenzivne emocije. Uživat će popularnost na poslu, a podrška suradnika olakšat će im rad. Ljubaznim i pristupačnim ponašanjem pridobit će svačije simpatije pa je odlično vrijeme za važne razgovore i pregovore.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +9
Angelina Jolie je Blizanac, rođena je 4. lipnja 1975. Izvor: Profimedia / Autor: TERMA,SL / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Kod Rakova će odnosi s ukućanima biti daleko od skladnih. Bolje je da se ne upuštaju u prepirke jer bi u ljutnji mogli izreći stvari koje ne misle i time napraviti još veću štetu. Na poslu će se suočiti s odgodama i kašnjenjima ili će shvatiti da je neizvjesna budućnost suradnje od koje su mnogo očekivali.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Margot Robbie je Rak, rođena je 2. srpnja 1990. Izvor: Profimedia / Autor: Eric Kowalsky / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Lavovi će rado izlaziti i odlično se zabavljati. Poznanstvo koje sklope lako bi se moglo razviti u flert ili čak u ljubavnu vezu. Najviše će im se svidjeti kod druge strane to što je druželjubiva, komunikativna i uvijek spremna na šalu. Bit će komunikativni, šarmantni i vješti u vođenju pregovora, što će spretno koristiti u poslovnim situacijama. Izvrsno je vrijeme za prisustvovanje razgovoru za posao.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Meghan Markle je Lav, rođena je 4. kolovoza 1981. Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Djevice će se prepirati s partnerom oko financija i svoje rastrošnosti. Uspiju li suzbiti poriv za trošenjem na nepotrebne stvari, izbjeći će veće nevolje. Samci će biti privlačni, ali neuhvatljivi. Odavat će dojam teško osvojivih pa će ih se potencijalni udvarači pribojavati. Neki će ih nepredviđeni troškovi potaknuti da počnu razmišljati o podizanju kredita ili unovčavanju štednje.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Salma Hayek je Djevica, rođena je 2. rujna 1966. Izvor: Profimedia / Autor: JUSTIN GOFF / GOFF PHOTOS / PROFIMEDIA

Vage će obarati s nogu ljepotom i šarmom. Uživat će iznimnu popularnost i biti u središtu pažnje gdje god se pojave. Mnogi će se udvarači boriti za njihovu naklonost, a vezane Vage uživat će u partnerovoj pažnji i probuđenim strastima. Ne bi trebali odbijati ponudu koja im se na prvi pogled ne čini zanimljiva jer bi se u bližoj budućnosti mogla pokazati kao isplativa.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Gwyneth Paltrow je Vaga, rođena je 27. rujna 1972. Izvor: Profimedia / Autor: UPI / Alamy / Alamy / Profimedia

Škorpioni će se povoditi isključivo za osjećajima, a razum će ignorirati. Mogli bi se upustiti u vezu s osobom koja im uopće ne odgovara, no bit će uvjereni da ljubav može premostiti sve razlike. Neki će se pomiriti s bivšim partnerom. Razvijena intuicija pomagat će im u donošenju teških odluka.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Julia Roberts je Škorpion, rođena je 28. listopada 1967. Izvor: Profimedia / Autor: John Angelillo / UPI / Profimedia

Usamljeni Strijelci mogli bi upoznati osobu s kojom će poželjeti ostvariti nešto više. S drugom će ih stranom vezati neopisiva privlačnost pa će poduzeti sve što mogu kako bi se ponovno vidjeli. Neće se opterećivati detaljima, već će radije nastojati sagledati široku sliku. To će im pomoći da budu brzi i efikasni i ne gube vrijeme na nebitne stvari.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Taylor Swift je Strijelac, rođena je 13. prosinca 1989. Izvor: Profimedia / Autor: imageSPACE / ddp USA / Profimedia

Jarci će biti odsutni mislima i neće im biti do razgovora s partnerom. Bit će zadubljeni u planove i neće nikome dozvoliti da im se približi. Samce će privući uspješna i popularna osoba, no neće skupiti hrabrosti da joj priđu. Morat će prisnije surađivati s ljudima koji im nisu dragi.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +12
Kate Middleton je Jarac, rođena je 9. siječnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: Andrew Matthews / PA Images / Profimedia

Vodenjaci u vezi ponovno će se zbližiti, čemu će doprinijeti poboljšana komunikacija. Lako će se otvarati jedno drugome i o svemu iskreno razgovarati, čime će riješiti većinu nesuglasica. Samci bi mogli započeti vezu na daljinu s nekim koga će upoznati na društvenoj mreži. Lako ćete usvajati nove informacije i pamtiti čak i one koje vam nisu pretjerano zanimljive. Sjajno je vrijeme za učenje i polaganje ispita, kao i za suradnju s inozemstvom.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Amal Clooney je Vodenjak, rođena je 3. veljače 1978. Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia

Iako će Ribama najviše goditi mir i samoća, ne bi se smjele povlačiti u sebe i udaljavati od dragih ljudi. Blizina voljenih pomoći će im da odagnaju osjećaj usamljenosti i riješe neke nedoumice koje im ne daju mira. Neka pripaze da ne nasjednu na obećanja o brzoj i lakoj zaradi i time se uvuku u financijske probleme. Novac bi trebale ulagati isključivo u sigurne projekte, a i dobro razmisliti prije svake veće kupoprodajne akcije.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +27
Olivia Palermo je Riba, rođena je 28. kolovoza 1986. Izvor: Profimedia / Autor: - / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PIOVANOTTO MARCO/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA / ZUMA PRESS / GIORDANO RICCARDO/IPA/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA