TJEDNI HOROSKOP

Ovnovi i Blizanci imat će žestok ritam, a Rakovi i Lavovi bit će zadovoljni financijama

18.09.2023 u 06:03

Bionic
Reading

Ovnovi će sa svih strana biti zasuti obavezama, a Blizanci će si nametnuti žestok ritam i postaviti pred sebe prevelike ciljeve. Rakovi i Lavovi primit će uzbudljive novosti vezane za posao ili plaću. Ljubavna zbivanja neće u potpunosti ispuniti očekivanja Škorpiona jer će biti pomalo nerealna. Pred Ribama u dugim vezama moguće su razmirice i ispadi ljubomore s obje strane

Ovnovi će sa svih strana biti zasuti obavezama, no osjećajni život ispunjavat će ih zadovoljstvom. Partner će im biti velika podrška, a ni pokoja nesuglasica neće im narušiti uživanje u ljubavnom skladu. Pred samcima je početak vruće i intenzivne avanture. Preporučuje im se oprez prilikom sklapanja novih suradnji i potpisivanja ugovora. Privatni problemi mogli bi krajem tjedna nepovoljno utjecati na njihov radni učinak.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
SARAH JESSICA PARKER JE OVAN, ROĐENA JE 25. OŽUJKA 1965. Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

Bikovi će zahtijevati od partnera da se izjasni o svojim osjećajima. Samci će biti zavodljivi i razigrani, no povući će se ako osjete da druga stana želi nešto više od flerta. Nisu spremni pustiti nekog novog u svoj život. Ako traže posao ili razmišljaju o prelasku na drugo radno mjesto, očekuje ih zanimljiva ponuda. Spremni su za promjenu pa neće dugo oklijevati procijene li da će im na novom poslu biti zanimljivije i da im se pruža mogućnost napredovanja.

Pogledaj detaljni horoskop

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Jessica Alba je Bik, rođena je 28. travnja 1981. Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Blizancima će se događati mnogo toga odjednom pa neće imati puno vremena za razmišljanje. Ljubavna priča s osobom koja im se sviđa počinje se razvijati neočekivano brzo. Nametnut će si žestok ritam i postaviti pred sebe prevelike ciljeve. Neće željeti propustiti nijednu priliku, no neće uspjeti izvršiti sve preuzete zadatke u zadanom roku.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
HEIDI KLUM JE BLIZANAC, ROĐENA JE 1. SRPNJA 1973. Izvor: Profimedia / Autor: Fati Sadou/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Rakovi su u potrazi za osobom koja im može pružiti sigurnost, ali će ih ujedno neodoljivo privlačiti i mentalno stimulirati. Nailazit će na ljude koji ne zadovoljavaju njihove kriterije pa će shvatiti da možda imaju prevelika očekivanja. Posjedovat će dovoljno koncentracije da odrade čak i zadatke koje inače ne preferiraju. Primit će uzbudljive novosti vezane za posao ili plaću.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +8
SOFIA VERGARA JE RAK, ROĐENA JE 10. SRPNJA 1972. Izvor: Profimedia / Autor: LESE / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Nadolazeći tjedan Lavovima će obilježiti skladni trenuci s voljenim, a nisu isključene ni spontane zaruke ili odluka o zajedničkom useljenju. Samci mogu očekivati sudbonosan susret. Primit će povoljne novosti vezane za financije, što bi moglo podrazumijevati povrat duga ili isplatu honorara. Neki će dobiti angažman na dodatnom projektu koji će im osigurati solidnu zaradu dok će obrtnici sklopiti dugoročnu suradnju.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
MEGHAN MARKLE JE LAV, ROĐENA JE 4. KOLOVOZA 1981. Izvor: Profimedia / Autor: Jordan Pettitt / PA Images / Profimedia

Određeni događaj ili situacija potaknut će Djevicama sjećanje na bivšeg partnera. Možda je vrijeme da zatvore to poglavlje svog života i okrenu se novim iskustvima. Trebali bi početi intenzivnije raditi na ostvarenju profesionalnih i financijskih ciljeva. Uz pomoć šarma i uvjerljivosti pridobit će naklonost radne okoline, što će im olakšati put do uspjeha.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Salma Hayek je Djevica, rođena je 2. rujna 1966. Izvor: Profimedia / Autor: PICJER/imageSPACE / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sadržajan društveni život ispunjen izlascima donosi Vagama novu simpatiju. Zavest će je kombinacijom samopouzdanja, šarma i smisla za humor. Vezane Vage imat će potrebu voditi glavnu riječ, na što partner neće samo tako pristati. Nepromišljenost i ishitrenost mogle bi im ugroziti priliku za profesionalni napredak. Trebali bi se suzdržati od sarkastičnih komentara i kritiziranja nadređenih. Doznaju li što ste im govorili iza leđa, to će vam sigurno zamjeriti.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +6
BELLA HADID JE VAGA, ROĐENA JE 9. LISTOPADA 1996. Izvor: Profimedia / Autor: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

Ljubavna zbivanja neće u potpunosti ispuniti očekivanja Škorpiona jer će biti pomalo nerealna. Ako su upoznali osobu koja im je dala do znanja da želi samo neobaveznu zabavu, ne trebaju se nadati da će joj promijeniti mišljenje. U dugim vezama vodit će se borba za dominacijom. Ostvarivat će uspjeh uz podršku okoline. Nakon petka smanjit će im se entuzijazam i žar za isticanjem pa će se posvetiti manje zahtjevnim zadacima.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +8
DEMI MOORE JE ŠKORPION, ROĐENA JE 11. STUDENOG 1962. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Strijelci će unatoč pokojoj razmirici biti bliski s partnerom. Odlazak na putovanje ili romantičan vikend pružit će im mnogo nezaboravnih trenutaka. Samci će često izlaziti i pohađati društvena događanja, a netko s kim se sprijatelje privući će ih u romantičnom smislu. Poslovne okolnosti iziskivat će više strpljenja i spremnosti na kompromis. Imat će dojam da ih na poslu ne poštuju, a neki će zbog neslaganja s kolegama ili šefom početi razmišljati o premještaju ili prekidu suradnje.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Taylor Swift je Strijelac, rođena je 13. prosica 1989. Izvor: Profimedia / Autor: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Jarci će poboljšati komunikaciju u vezi i početi rješavati nagomilane probleme. Samci će prilikom izlaska ili putovanja upoznati nekoga tko će ih privući. Svidjet će im se njegov avanturistički duh i opušten stav prema životu. Bit će nestrpljivi i željni što prije realizirati ideje, ali okolnosti na koje nemaju utjecaja pomrsit će im planove.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +9
Kate Middleton je Jarac, rođena je 9. siječnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: STEPHEN LOCK / ZUMA PRESS / JAMES WHATLING / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Vodenjacima samcima će se pružiti prilika za ostvarenjem vruće, no kratkotrajne avanture. Vezani Vodenjaci suočit će se s partnerovim osobinama koje im se neće svidjeti, no situacija će zahtijevati više prilagodbe. Ne trebaju odustati ako ne uspiju isprve riješiti problem ili zadatak s kojim nemaju dovoljno iskustva. Kraj tjedna pogodan je za intelektualne i obrazovne aktivnosti.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Princeza Charlene je Vodenjak, rođena je 25. siječnja 1978. Izvor: Profimedia / Autor: PIERRE VILLARD / Sipa Press / Profimedia

Ribe će birati potencijalne partnere na temelju tjelesne privlačnosti. Iako je pred njima početak uzbudljive avanture, mali su izgledi da će se razviti u nešto ozbiljnije od flerta. U dugim vezama moguće su razmirice i ispadi ljubomore s obje strane. Poslovne aktivnosti zahtijevat će češću komunikaciju i suradnju s kolegama. Potkraj tjedna bavit će se pitanjima vezanim za nasljedstvo, imovinu ili osiguranje.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

LINDA EVANGELISTA JE RIBA, ROĐENA JE 10. SVIBNJA 1965. Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia