TJEDNI HOROSKOP

Ovnovi će oduševljavati neobičnim idejama, Lavovi odvažnošću, Vagama se smiješi zaokret u karijeri, a Strijelcima nova ljubavna uzbuđenja

12.07.2021 u 06:51

Bionic
Reading

Neobičnim, ali kvalitetnim idejama Ovnovi će pridobiti pažnju poslodavaca. Lavovi se neće bojati prepreka, a izazovi će im biti poticaj da budu još odvažniji. Ostvarenje nove suradnje Vagama bi moglo usmjeriti karijeru u novom pravcu. Strijelci će susretati mnoge zanimljive ljude, a s jednim od njih upustit će se u flert koji će im osvježiti svakodnevicu

Ovnovi će odluke donositi brzo i bez mnogo razmišljanja. Članovi obitelji optuživat će vas da ste nepredvidljivi, no nećete im dopustiti da se petljaju u vaš intimni život. Oduševljeni vašom kreativnošću, poslodavci bi vam mogli dati veće ovlasti ili vas nagraditi povišicom. Zapeti biste mogli na administrativnim poslovima, jer se nećete moći koncentrirati na zadatke koji vam nisu zanimljivi.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Bikovi će suviše burno reagirati na kritike upućene na njihov račun. Posebno će napeti biti odnosi između roditelja i djece, koji neće uspijevati pronaći zajednički jezik. Očekuje vas naporan radni tjedan. Povoljno položen Merkur poboljšava vam koncentraciju pa ćete s više uspjeha obavljati intelektualne zadatke. Neumjerenost u jelu i piću mogla bi dovesti do probavnih smetnji.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Penelope Cruz je horoskopski Bik, rođena je 28. travnja 1974. Izvor: Profimedia / Autor: Manuel Romano/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Blizancima će tjedan obilovati kontaktima s prijateljima, ali i novim poznanstvima. Ako ste slobodni, svidjet će vam se vedra i duhovita osoba s kojom ćete razmijeniti brojeve mobitela. Doznat ćete informaciju koja bi vam mogla ubrzati napredak. Uz podršku utjecajnih prijatelja, na pravom ste putu da ostvarite planove.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Rakovi će se s partnerom sukobljavati oko novca, odgoja djece i kućanskih pitanja. Dragi će vas optužiti da previše trošite ili ne sudjelujete u kućanskim poslovima, na što ćete burno reagirati. Prisustvovat ćete mnogim sastancima i dogovorima ili ćete otići na kraći poslovni put. Merkur u vašem znaku poboljšava vam pamćenje i koncentraciju pa je sjajno vrijeme za učenje i polaganje ispita.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Lavovi su u razdoblju novih ljubavnih početaka. Ako je iza vas prekid veze, osjetit ćete da ste spremni za nova iskustva. Parovi će probuditi uspavane strasti. Vaša će se odvažnost svidjeti nadređenima koji bi vam mogli ponuditi zanimljivija zaduženja, a vaša hrabrost i entuzijazam poticajno će djelovati na radnu atmosferu.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Mick Jagger je horoskopski Lav, rođen je 26. srpnja 1943. Izvor: EPA / Autor: ETTORE FERRARI

Sklonost nostalgiji i tužnim mislima Djevicama će obilježiti će tjedan. Neki će žaliti za bivšom ljubavi, a u trenutku slabosti mogli bi joj poslati poruku. To možda i neće biti loš potez jer ćete shvatiti da i druga strana još uvijek prema vama gaji nježne osjećaje. Dobro ćete surađivati s poslovnim partnerima, a spretnim vođenjem pregovora pridobiti naklonost potencijalnih klijenata.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Jada Pinkett Smith je horoskopska djevica, rođena je 18. rujna 1971. Izvor: Profimedia / Autor: Lumeimages.com/Avalon.red / Avalon / Profimedia

U intimnim odnosima Vage će ići na sve ili ništa. I u ljubavi i u prijateljstvima tražit ćete mnogo, no mnogo ćete i davati. Proširit ćete mrežu poznanika i uspostaviti kontakte koji će vas približiti poslovnim ciljevima. Željni ste promjena pa ćete biti sretni ako vam se ukaže ponuda za novim poslom. Ključ zadovoljavajuće zdravstvene situacije ležat će u vedrini i pozitivnoj energiji.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

U vezama Škorpiona izmjenjivat će se razdoblja sklada s razdobljima povišenih tonova. Ljubomorno ćete pratiti svaki partnerov korak i optuživati ga za indiskreciju, čak i ako za to nemate razloga. Češće ćete putovati zbog posla ili prisustvovati seminarima i konferencijama. Razmišljat ćete o budućnosti i početi mijenjati stvari kojima niste zadovoljni.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Strijelci, pripadnici suprotnog spola više će se truditi oko vas. Vezani će s voljenim dijeliti ljubav prema sportu i putovanjima. Suradnja s inozemstvom bit će plodonosna. Očekuje vas potpisivanje novog ugovora ili produljenje postojeće suradnje. Nezaposleni bi mogli pronaći sezonski posao koji će odgovarati njihovim željama i kvalifikacijama. Osjećat ćete se snažno i biti puni energije.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Katie Holmes je rođena u znaku Strijelca 18. prosinca 1978. Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Vezani Jarci će provjeravati partnerov mobitel ili mu pregledavati džepove u potrazi za dokazima nevjere, no brzo će se posramiti svojih postupaka. U pozadini ljubomore ležat će nesigurnost pa razmislite zbog čega se tako osjećate. Rastresenost i zbunjenost ometat će vas u izvršavanju zadataka. Pripazite što potpisujete i s kime se upuštate u suradnju.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Isabella Cruise je horoskopski Jarac, rođena je 22. prosinca 1992. Izvor: Profimedia / Autor: NR / Backgrid UK / Profimedia

Mnoge će se veze Vodenjaka naći na prekretnici, a neke bi mogle biti okončane raskidom. Nemojte donositi takve odluke u afektu jer će vam kasnije biti žao. Budite pažljiviji u ophođenju s okolinom, a posebno s ljudima koji su na višoj poziciji od vas. Pogrešan postupak ili nepromišljena izjava mogli bi vas staviti u neugodnu poziciju.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Ribe neće biti raspoložene za zabavu i izlaske. Preopterećeni ste kućanskim i obiteljskim obavezama pa vam neće ostati dovoljno energije za razonodu. Uložite napor i dovršite radne zaostatke. Privedite kraju projekte koji stagniraju i nemojte odgađati suočavanje s napornim zadacima. Ovo je vrijeme da se dokažete u poslovnom smislu i udarite temelje za buduće projekte i suradnje.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Olivia Palermo je rođena u znaku Riba 28. veljače 1986. Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia