TJEDNI HOROSKOP

Lavove čeka tjedan izlazaka, a Vage neugodna ljubavna situacija

28.08.2017 u 06:48

Bionic
Reading

Zadnji je tjedan kolovoza i početak rujna. Utjecaj zvijezda i planeta u ovom je razdoblju lako osjetiti. Evo što vam donosi novi tjedan

Ovnovi bi mogli pronaći neočekivanu romansu. Na poslu će lako ostvarivati nove kontakte i pokazivati svoju kreativnu stranu.

Bikovi će kod kuće biti sebični, a na poslu će doživljavati frustracije jer neće imati kontrolu nad mnogim situacijama.

Blizanci će biti privlačni, no uglavnom nezainteresirani za ozbiljnije veze. Na poslu im je najpametnije pobrinuti se riješiti zaostatke.

Rakovi će se kod kuće napokon moći opustiti. Jedino na što moraju pripaziti je to koliko troše. Na poslu će biti društveni i komunikativni.

Lavovima će tjedan proteći u izlascima. Moguća su i nova poznanstva. Na poslu će biti iskreni i izravni.

Djevice bi se trebale posvetiti sebi i onome što ih opušta. Uglavnom će vrijeme provoditi s intimnim prijateljima s kojima mogu biti iskrene. Na poslu im neće biti lako zbog nedostatka koncentracije i umora.

Vage bi se mogle naći u neugodnoj ljubavnoj situaciji čije će rješavanje zahtijevati hrabrost. Na poslu će uz pomoć kolega riješiti zaostatke.

Škorpioni će biti sumnjičavi, ljubomorni i posesivni, pa će to izazvati napetost u njihovom intimnom životu. Ni na poslu neće biti zadovoljni, no pametno bi im bilo pronaći strpljenje.

Strijelcima će njihov šarm osigurati naklonost okoline i dinamičan društveni život. Na poslu će, kao i mnogi, rješavati zaostatke.

Jarcima će misli uglavnom biti usmjerene na posao, no to bi moglo naštetiti njihovom privatnom životu. Trebali bi izbjegavati velike troškove i zaduživanje.

Vodenjaci će doživjeti napetost u vezi zbog neriješenog problema. Na poslu bi im se moglo dogoditi da ih netko pokuša prevariti.

Ribe će pokušati svima ugoditi, no kako je to, naravno, nemoguće, ne bi se trebale opterećivati malim svađama. Na poslu bi im bilo pametno organizirano i disciplinirano pristupiti rješavanju svih izazova.

  • +43
Poznate djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Detaljan tjedni horoskop za svaki znak pročitajte OVDJE.