NOVI IZVOR ZARADE

Ovim je potezom brojne iznenadila: Jennifer Aniston najavila lansiranje vlastitog beauty brenda

02.09.2021 u 20:44

Bionic
Reading

Vojsci slavnih osoba koji su odlučili zaploviti beauty vodama sada se pridružila i holivudska miljenica Jennifer Aniston. Slavna 'prijateljica' otkrila je da radi na vlastitom beauty brendu zanimljivog imena

Na društvenim mrežama te službenoj web stranici, Aniston je predstavila vlastiti beauty brend naziva LolaVie. Iako nije otkrila puno detalja o tome kakve proizvode javnost od nje uskoro može očekivati, fotografije na kojima su prikazani elementi poput bambusa, limuna i vode sugeriraju kako marljivo radi na liniji prirodne kozmetike.

Prema napisima američkog Page Sixa, Aniston je podnijela zahtjev za zaštitom imena svog brenda u kategoriji proizvoda za njegu lica, tijela i kose još u srpnju 2019. godine.

Usprkos činjenici da bi beauty proizvodi s njezinim potpisom mogli rezultirati velikim uspjehom, Aniston će se jednoga dana kada službeno lansira svoj brend suočiti s opakom konkurencijom. Samo ove godine zvijezde poput it djevojke Hailey Baldwin i pop zvijezde Ariane Grande najavile su lansiranje vlastitih beauty brendova, dok se reality zvijezda i poduzetnica Kim Kardashian planira širiti na svijet preparativne kozmetike.

Gwyneth Paltrow, Rihanna, Jennifer Lopez, Selena Gomez,Kylie Jenner, Pharell Williams samo su neke od poznatih faca iz svijeta showbiza koje posljednjih godina drmaju kozmetičkom industrijom.

  • +25
Jennifer Aniston Izvor: EPA / Autor: PAUL BUCK