IMA VELIKE PLANOVE

Ovim je potezom mnoge iznenadio: Kanye West uskoro će postati oštra konkurencija supruzi Kim Kardashian i šogorici Kylie Jenner

17.06.2020 u 13:26

Bionic
Reading

Kim Kardashian i Kylie Jenner uskoro neće biti jedine vlasnice beauty carstva u obitelji. Prema pisanju TMZ-a, reper i dizajner Kanye West kreće koracima svoje slavne supruge i šogorice jer je podnio zahtjev za zaštitu kolekcije svog novog beauty brenda

Proslavljeni vlasnik modnog brenda Yeezy je 2. lipnja podnio zahtjev za zaštitu svog novog brenda koji će po svemu sudeći nositi naziv Yeezy beauty, a proizvodi koje je Kanye zaštitio uključuju dekorativnu kozmetiku, preparate za njegu kose, maske za lice, hidratantne kreme, lakove za nokte, parfeme, pa čak i proizvode za njegu tijela poput ulja, pilinga, kreme za brijanje i dezodoransa.

Nova beauty kolekcija slavnog repera mogla bi se sastojati i od pasti za zube te aromaterapijskih jastuka. Ovo nije prvi pokušaj Kanyea da se probije u industriji ljepote. 2017. godine prijavio je zaštitni znak za kozmetiku Donda kojom je želio odati počast svojoj majci koja je preminula 2007. godine, no Kim je nedugo zatim u intervjuu za Harper's Bazaar zaustavila glasine.

Ako ova beauty kolekcija urodi plodom, slavni reper i dizajner mogao bi dostići popularnost brendova KKW BEauty i Kylie Cosmetics i time postati oštra konkurencija svojoj supruzi Kim Kardashian i šogorici Kylie Jenner čija tvrtka vrijedi nešto manje od 900 milijuna dolara.