KREĆE U BEAUTY VODE

Slavne ljepotice pronašle su novi izvor zarade: Nakon Selene Gomez, Lady Gage i J.Lo u novom biznisu će se okušati i Sofia Vergara

18.02.2021 u 12:07

Bionic
Reading

Glumica Sofia Vergara bacila se u beauty vode. Zvijezda serije 'Moderna obitelj' radi na pokretanju novog beauty brenda na tržištu za koji se nada da će osvojiti sve žene koje vode računa o izgledu i zdravlju kože

U nedostatku poslovnih angažmana brojne slavne zvijezde odlučile su se upustiti u novi biznis i okušati se u nečem što dosad nisu radile. Tako su brojne pjevačice i glumice pokrenule vlastiti beauty brend u nadi da će poput Rihanne postati vodeće ime u beauty industriji.

Nakon što su beauty vodama nedavno zaplovile Selena Gomez, Lady Gaga i Jennifer Lopez, u istom se biznisu poželjela okušati i Sofia Vergara. Najuspješnija televizijska glumica udružila je snage s Chrisom Salgardom, bivšim predsjednikom Kiehl'sa, poslovnim partnerom Luisom Balaguerom i španjolskim farmaceutskim laboratorijem Cantabria Labs kako bi osnovala novi beauty brend.

Naziv brenda lijepe Kolumbijke te proizvodi koje planira lansirati tek trebaju biti otkriveni, no u izjavi za WWD Juan Matji, predsjednik tvrtke Cantabria Labs, otkrio je kako 'potrošačima planiraju ponuditi novu generaciju pametnih proizvoda i rješenja za njegu kože, ljepotu i zdravlje za koje očekuju da će doživjeti veliki uspjeh u Sjedinjenim Državama'.

Kao vodeće ime u Hollywoodu koje već ima vojsku svojih obožavatelja, Vergara je mogla u beauty biznis ući i bez partnera, no to nije bio njen cilj. Otkrila je zašto je odlučila raditi sa Salgardom.

  • +2
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Tijekom svoje karijere Chris se dokazao kao jedan od najutjecajnijih osoba i vođa u industriji ljepote. Njegova kreativnost, autentičnost i uspjeh čine ga neprocjenjivim partnerom i tako sam uzbuđena što ću na ovom novom pothvatu surađivati s njim i Cantabria Labsom', rekla je Vergara.

Zvijezda serije 'Moderna obitelj' već ima iskustva u beauty industriji, obzirom da je angažirana kao zaštitno lice za pojedine brendove. Uz četiri parfema koje je lansirala, Vergara je zaštitno lice brenda Head & Shoulders te se ranije pojavljivala u reklamama za brend CoverGirl.