hit modeli

Ovih pet modela traperica bit će veliki trend u 2022., a ovih pet slobodno proslijedite dalje

04.01.2022 u 06:34

Bionic
Reading

Početak nove godine sjajan je prilika i da se riješite zastarjelih modnih komada koji samo zauzimaju mjesto u ormaru, a garderobu osvježite modernijim komadima. Traperice su neizostavni odjevni komad, bez obzira na doba godine, a na ovih pet modela svakako bacite oko

I dok neki modni trendovi odlaze u zasluženu mirovinu, drugi, znatno svježiji preuzimaju ulogu vodećih. Traperice su posebno popularan modni komad - nosimo ih skoro 365 dana u godini i imamo sigurno više od dva para u ormaru.

No,kako biste znali koje ostaviti, a koje ipak proslijediti dalje, ovaj pregled trendova traperica otkrit će vam pet modela koji će se itekako nositi te pet modela koji će, bar na neko vrijeme, pasti u zaborav.

  • +14
Trendi traperice za zimu Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Traperice ravnih nogavica zamijenit će skinny modele

Popularnost skinny traperica u osjetnom je padu, no zato su traperice ravnih nogavica sve poželjniji modni komad. Novi trendovi donose modele duljih nogavica, koje sežu sve do poda, a lako se kombiniraju s tenisicama, bilo klasičnim, retro ili vrlo trendi robusnim modelima.

Bijele traperice umjesto traperica u boji

Bijela boja već je tijekom 2021. godine najavila svoj modni povratak, s sve veći broj modnih influencera poseže za stajlinzima svijetle boje – od čiste bijele pa do krem nijansi. Taj trend nastavit će se i tijekom 2022. godine, a što se tiče samih traperica, modeli u nježnim tonovima vrlo su popularni, a jednobojni izgled posebno je chic. S druge strane, kombinacije s trapericama u bojama zasada će pasti u zaborav.

Poderane traperice su in out su patchwork modeli

U modi se svaki trend kad-tad vati na scenu, a takav je slučaj i s trapericama s prorezima. U posljednjih nekoliko godina potpuno su nestali sa scene. No, 2022. godine casual traperice s prorezima ponovno će biti vrlo popularne. No, kod ovog novo-starog trenda važan je jedan detalj: poderotine moraju biti isključivo na koljenima. S druge strane, traperice s patchwork izgledom više nisu popularne.

Traperice s malo potfrknutim rubom zasjenit će modele s širokim rubom

Trend kombiniranja teniskih čarapa i tenisica ostat će s nama i u narednoj godini. Upravo je to jedan od razloga zašto će se i u 2022. godni nositi traperice s potfrknutim rubom jer će tako još bolje istaknuti ležernost ove kombinacije. Posebno casual modeli poput širokih traperica i mama traperica odlično će izgledati u ovoj kombincaiji. S druge strane, nešto modernija verzija, traperice sa širokim rubom, više nisu toliko popularne.

Vraćaju se trapezice, a boyfriend traperice padaju u zaborav

Traperice s trapez nogavicama također su među pet najboljih traper trendova za novu godinu. Ovaj model gotovo u potpunosti će zamijeniti popularne boyfriend traperice. Za dnevne stajlinge nose se uz gležnjače, a navečer su vrlo elegantne uz štikle.