tako jednostavno, a efektno

Stajling za svaki dan: Sofia Vergara vješto je spojila vruće trendove s vječnim modelima, a rezultat je sjajan

17.12.2021 u 14:36

Bionic
Reading

Za odlazak u božićnu kupovinu Sofia Vergara posegnula je za dobro provjerenom casual kombinacijom. Ležeran stajling krasili su vrlo chic modni komadi, a posebno su se isticale combat čizme koje su vrući hit ove sezone

Čak i kada se radi o ležernom dnevnom izlasku, poput odlaska u shopping zvijezda serije 'Moderna obitelj' jako dobro zna kakav stajling odabrati kada želi da joj istovremeno bude toplo i udobno, ali da izgleda vrlo chic. 49-godišnja kolumbijska ljepotica uhvaćena je na ulazu u Saks 5th Avenue na Beverly Hillsu, a sjajan dnevni stajling odmah je privukao pažnju.

Klasične traperice uvijek su dobra osnova casual stajlinga, Sofia je ovaj put posegnula za modelom svjetlije boje i decentnim prorezima.

  • +4
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: WCP,4CNRS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uz vječne traperice dobro se složio crni Alexander McQueen pulover kojeg su krasile sjajne aplikacije u srebrnoj boji. Naime, upravo su puloveri i džemperi s upečatljivim aplikacijama, detaljima i crtežima jedan od vodećih trendova ove sezone, kao stvoreni za chic, casual kombinacije. No, ako uzorci i aplikacije nisu vaš izbor, s klasičnim modelom u smeđoj, bež ili bijeloj boji nikad ne možete pogriješiti.

  • +14
Trendi puloveri za jesen Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Niz vrućih trendova nastavila je modnim komadom koji je ove sezone jednostavno nemoguće izbjeći. Naravno, radi se o popularnim combat čizmama koje se ove sezone nose uz sve i u svim prilikama. Robusni model kojeg krasi podebljani potplat sjajno nadopunjuje kombinacije s trapericama, ali vrlo trendi izgleda nošen i s pletenim haljinama koje posebno volimo ove sezone.

  • +10
Combat čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Jednostavnu, ali vrlo efektnu kombinaciju koja spaja vruće trendove s vječnim modelima Sofia je upotpunila elegantnom crnom Chanel torbicom koju je ležerno prebacila preko ramena.

  • +22
Kultne torbe Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije