ASTRO PROFILI

Ovi su horoskopski znakovi najprikladniji vlasnici kućnih ljubimaca

27.10.2018 u 08:08

Bionic
Reading

Posjedovanje kućnog ljubimca jedna je od najboljih stvari na svijetu. Osim što time životinji pružamo dom, zauzvrat dobivamo bezgraničnu ljubav i najboljeg prijatelja koji će biti uz nas kad nam je najteže

No ljubimce treba i čuvati, odgajati i brinuti se za njih. Odgovorniji znakovi u tome se odlično snalaze, dok bi se zaigraniji trebali suzdržati od nabavke životinje ako im se neki ozbiljniji prijatelj ili ukućanin ne obaveže na pomaganje.

Rak

Nježni i osjećajni Rakovi vole se brinuti o živim bićima. Veliki su ljubitelji životinja, empatični su i osjetljivi na tuđu patnju pa će udomiti napuštenu dušu iz azila i podariti joj dom koji zaslužuje. Prema ljubimcu se odnose kao prema članu svoje obitelji, s puno ljubavi i pažnje.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bik

Bikovi su strpljivi i praktični, što su osobine koje su itekako poželjne za vlasnika ljubimca. Trezveni su i temeljiti pa nikada neće nabaviti životinju bez pomnog razmišljanja. Nakon što donesu odluku čvrsto će stajati iza nje pa će njihov ljubimac biti sretan, zadovoljan i lijepo odgojen.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovan

Ovnovi su aktivni i uvijek u pokretu pa će njihov ljubimac imati svakodnevne prilike za rekreaciju. Stalno će ga voditi u prirodu i duge šetnje, igrati se s njime i pružati mu mnogo pažnje, tako da mu ništa neće nedostajati. Tako će se razviti u veselu, sretnu i zaigranu zvjerčicu.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarac

Jarci možda nisu najdruželjubivija bića, no brižni su, ozbiljni i odgovorni. Kada se odluče udomiti životinju, pružit će joj sretan i ispunjen život. Davat će joj kvalitetnu hranu, šetati se s njom i paziti da je zdrava. Njihov krzneni prijatelj bit će jedno od rijetkih stvorenja u čijoj će blizini skinuti oklop i otvoreno mu iskazivati ljubav.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia