DOBAR PREDOSJEĆAJ

Vjerujte njihovim upozorenjima: Ovi horoskopski znakovi imaju najbolji njuh za loše vijesti

29.09.2018 u 08:00

Bionic
Reading

Neki horoskopski znakovi sposobniji su naslutiti nepovoljne događaje prije ostalih pa vjerujte njihovim upozorenjima

Škorpion

Prati ga glas da se pred njegovim rendgenskim pogledom ništa ne može sakriti. Besprijekorno prepoznaje tuđu neiskrenost i manipulaciju te precizno naslućuje ugrožavanje svojih interesa. U stalnom kontaktu sa svojom podsviješću često povlači poteze koje drugi ne razumiju, ali se kasnije pokazuju ispravnima. Ako vas upozori na opasnost, možete mu u potpunosti vjerovati.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ribe

Pravila po kojima žive Ribe, po kojima donose odluke i odabiru smjer u životu, razumnim su ljudima uglavnom nepoznanica. Senzibilne, maštovite i ćudljive, neprestano su u kontaktu sa svojim snovima i podsvjesnim umom. Njihova iracionalnost istovremeno je njihova slabost i najveća snaga. Ako nauče upravljati svojom intuicijom i spriječe maštu da ih zaslijepi, mogu se slobodno osloniti na svoje predosjećaje.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarac

Ako se iza brda valja nešto nepovoljno, Jarac će to prepoznati prije ostalih. U početku će drugi ironizirati njegova upozorenja, no kasnije će mu morati priznati da je (nažalost) imao dobar predosjećaj. Budući da su u Jarčevoj prirodi pesimizam i oprez, baždaren je uglavnom na primanje signala loših vijesti, dok naznake povoljnog razvoja događaja često zanemaruje. Ako je neprecizan u predviđanju sretnih završetaka, rijetko griješi kad upozorava na nevolje i teškoće.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rak

Rak kao Mjesečevo dijete ima ticala koja primaju najfinije vibracije iz okoline, a osobito one koje nose remetilačke vijesti. Međutim Rakovi sanjaju vrlo žive i uvjerljive snove, čiji je sadržaj teško razlikovati od poruka koje javlja intuicija. Ako nauče tumačiti svoje snove i tjelesne simptome nelagode, nepogrešivo će prognozirati loše događaje. Ipak, često ne slušaju svoje predosjećaje ili zaborave prenijeti poruku onima koji bi od nje imali koristi.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia