Odaberi idealan madrac iz prve

Ove zime ostani na toplom i naspavaj se kako spada

14.12.2020 u 08:33

Bionic
Reading

Iako je idealno vrijeme za kupovinu novog madraca, nikako nije vrijeme za lutanje po salonima

Kad kupiti novi madrac?

Madrac bi se trebao mijenjati u prosjeku svakih 7 godina, no taj period ovisi o kvaliteti samog madraca. Ako se, primjerice, budiš svako jutro s bolovima u leđima, ili madrac škripi pri svakom pokretu tvog tijela, krajnje je vrijeme za kupovinu madraca. S druge strane, ovo je najgore vrijeme za lutanje po salonima. Svi želimo ostati kod kuće na toplom i sigurnom, a odlazak u tradicionalni salon namještaja ne garantira da ćemo dobro odabrati. Zašto? Kratkih 5 minuta isprobavanja u salonu madraca nije dovoljno kako bi se donijela prava odluka o kupnji madraca. Naime, nemoguće je odlučiti odgovara li nam madrac ako nismo zaista spavali na njemu, i u salonima smo često pod pritiskom što prije donijeti tu tešku odluku između bezbroj modela.

Zato ti Pleme nudi čak 100 dana probe, uz potpuno besplatan povrat, po čemu se ističe u odnosu na sve ostale proizvođače madraca u Hrvatskoj. Uz to, dostava Pleme madraca besplatna je za sve dijelove Hrvatske, uključujući otoke. Kako bi kupnju madraca učinili što jednostavnijom, bržom i transparentnijom, Pleme prodaje svoje madrace Nimbus i Stratus isključivo preko svojeg webshopa.

Odaberi idealan madrac iz prve

Startup Pleme pokrenuo je revoluciju u ovoj industriji nudeći samo 2 modela madraca - Nimbus i Stratus koji odgovaraju svakom stilu spavača i svakoj vrsti podnice. Naime, oba madraca na svojem gornjem sloju koriste REM pjenu. Zbog prilagodljivosti ove pjene, Nimbus i Stratus će ti odgovarati bez obzira voliš li spavati na trbuhu, na boku ili na leđima. REM pjena spaja najbolje karakteristike latexa i memory pjene - pruža maksimalno rasterećenje ključnih točaka na tijelu, bez osjećaja zarobljenosti, karakterističnog za, primjerice, memory pjenu. Prozračna je, elastična i mekana u isto vrijeme. Zahvaljujući svojem posebnom svojstvu izolacije pokreta, idealna je za bračne madrace jer pokreti i najnemirnijih spavača neće smetati njihovim partnerima. Uz to, Pleme madraci proizvedeni su u Hrvatskoj.

Zato, umjesto izlaska na zimu, posjeti Pleme webshop koji čini kupovinu madraca vrlo jednostavnom i brzom, a svima koji ispune kratki upitnik Pleme daruje 200 kn na kupnju Nimbusa.