ISPLATI IH SE UGRABITI

Efektne košulje preplavile su trgovine: Izdvojili smo najljepše modele za svačiji ukus i stil

28.03.2021 u 18:02

Bionic
Reading

Klasična bijela košulja, poput plave i njezinih prugastih verzija, smatra se baznim komadom koji bi svaka žena trebala imati u ormaru, a zahvaljujući brojnim high street brendovima, ove sezone kao nikad prije svjedočimo bogatoj ponudi ne tako klasičnih, no iznimno efektnih modela košulja koje će svaki stajling podići na novu razinu

Iako se u novoj proljetnoj sezoni nalazimo svega nekoliko dana, pojedini trendovi već su se uspjeli istaknuti. Kada govorimo o košuljama, njihove verzije s detaljem predimenzionirane kragne u maniri 80-ih ili naglašenim špic-kragnama inspiriranim ludim 70-ima ove sezone nastavit će vladati modnom scenom.

Ovoj činjenici u prilog dovoljno govori bogata ponuda na policama high street trgovina, a uz bok njima teško je ne primijetiti verzije s efektnim uzorkom u retro maniri. Cvjetni print kao glavni sinonim proljetne sezone ponovno krasi mnoštvo modela košulja predimenzioniranog kroja, ali i zanimljivi uzorci morske tematike koji označavaju vrući trend zvan mermaidcore.

  • +32
Efektne košulje Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Iako će brojne dame i ove sezone posegnuti za klasičnim verzijama košulja, ništa vas ne sprječava u tome da u postojeću kolekciju u ormaru uvrstite jedan od efektnih modela kojima vrve police trgovina. Da su u stanju podići i najjednostavniji outfit, dovoljno govori modni primjer svjetskih street style zvijezdi.