LJETNI FAVORITI

Ove su torbe idealne za plažu, a mi smo pronašli 28 modela po pristupačnim cijenama

10.06.2020 u 20:13

Bionic
Reading

Ljeto samo što nije stiglo, stoga je sada pravo vrijeme da se bacimo u potragu za idealnom torbom za plažu u koju ćemo potrpati sve potrepštine, od badića i ručnika, preko krema i losiona, do časopisa i knjiga. Ako tražite praktičnu torbu otpornu na sunce i morsku sol, koja je pritom u skladu s aktualnim trendovima, naš prijedlog su - pletene torbe! Izdvojili smo 28 pristupačnih modela idealnih za plažu

Sjećate se ručno izrađenih slamnatih cekera za plac i heklanih torbi koje su izrađivale naše bake i prabake? E, pa vrijeme je da ih posudite od baka jer ni ove se sezone ne nosi ništa osim njih. Pletene torbe od slame, rafije, ratana, tekstila, vune, konca i raznoraznih srodnih alternativa apsolutni su 'must have' ljeta koji morate posjedovati ako imalo držite do trendova.

Vrijeme je da se duuuboko zagledate u asortiman s pletenim torbama koje su ovog ljeta uvjerljivi broj jedan na listi najpopularnijih trendova kada su modni dodaci u pitanju. Provirite li u poznate high street trgovine, vidjet ćete o čemu vam govorimo.

Police su prepune raznoraznih modela pletenih torbi izrađenih od slame, rafije, ratana, tekstila, vune, konopa i drugih prirodnih materijala koji su donedavno bili nezamislivi u modnoj industriji, pogotovo u proizvodnji dizajnerskih torbi. Luksuzni brendovi sve su više pažnje dali pletenim torbama, a high street trgovine pobrinule su se da kupcima ponude slične i puno povoljnije modele.

Izbora je uistinu mnogo, od većih cekera, preko manjih glamuroznijih modela za večernje izlaske, pa sve do maštovitih chic modela raznoraznih oblika i ukrasa, no mi smo ovog puta izdvojili praktične pletene torbe, idealne za plažu. Zavirite u galeriju i provjerite ponudu u high street trgovinama.

  • +23
Pletene torbe za plažu Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije