MODNI ULOVI

Ovaj kroj haljine laska svakoj figuri, a mi smo pronašli najljepše modele iz high street trgovina

07.06.2020 u 08:03

Bionic
Reading

Kada smo pretražili sve popularne web trgovine uzduž i poprijeko, nismo mogli ne primijetiti kako se jedan model haljina neprestano ponavlja. Riječ je o košulja-haljinama ili, jednostavnije, haljinama koje izgledaju poput produženih košulja. Ako je suditi prema ponudi iz trgovina, koja nikad ne vara, ovaj će komad uvjerljivo dominirati narednih mjeseci

Konačno su stigli dugo očekivani topli dani pa sve više žena iz ormara vadi omiljene modele haljina koje jedva čekaju biti prošetane gradskim ulicama. Cilj svake žene je posjedovati haljinu u kojoj će se osjećati privlačno, odnosno koja će sakriti sve njene nedostatke, a naglasiti adute kojima se ponosi. Model kojim ne možete pogriješiti su košulja-haljine jer laskaju baš svakoj figuri.

I ove sezone košulja-haljine bit će vrlo popularan trend među modnim ovisnicama. Brojni modeli već su preplavili trgovine, a mnogi od njih osvojili su srca trendseterica diljem svijeta. Bilo da su predimenzionirane, dekonstruirane, prugaste, točkaste, dugačke, kratke ili retro kroja, ove su haljine must have komad u ormaru svake žene, a posebno u proljetnim i ljetnim mjesecima.

Osim predimenzioniranih košulja-haljina muškog kroja, koje izgledaju neočekivano elegantno i osvježavajuće, na policama trgovina zateći ćete modele retro kroja u stilu 40-ih koji podsjećaju na haljine kakve su u to vrijeme nosile žene zaposlene u tvornicama.

Ovi modeli izazvali su veliku popularnost na modnoj sceni, baš kao i svi preostali retro modeli odjeće i modnih dodataka koji su trenutno in, a još bolje će izgledati ako ih u struku začinite remenom. U bogatoj ponudi high street trgovina pronaći ćete i pregršt onih s mogućnošću vezanja na struku, što je odlična alternativa remenima, kao i asimetričnih modela, a koji automatski djeluju uzbudljivije i originalno.

Ove haljine idealne su za sve prigode, što je samo još jedan u nizu razloga za to što ih obožavaju trendseterice. Izgledat će odlično za šetnju gradom, plažu, posao ili čak neku svečaniju prigodu poput kršenja ili vjenčanja, a sve ovisi o materijalu, boji, kroju i uzorku koji odaberete.

Katkad i sitne preinake mogu učiniti razliku. Običnu bijelu predimenzioniranu košulju možete u struku začiniti svilenom maramom te je uskladiti s elegantnim sandalama na petu i malo nakita - i u trenu ćete dobiti vrlo seksi i chic stajling za večeru.

Bez obzira odaberete li košulja-haljinu muškog kroja ili uži model retro kroja, obje varijante odlično se slažu uz ravne cipele, štikle ili tenisice. Ukoliko još uvijek niste pronašli košulja-haljinu u kojoj ćete zablistati na špici, vrijeme je da to promijenite. Zavirite u galeriju, jer za vas smo pronašli najljepše modele za svačiji džep.

  • +82
Košulja-haljine iz high street trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije