MODNI ULOVI

Spremno čekaju na vas: Izdvojili smo trendi sandale do 200 kuna koje vrijedi ugrabiti dok još ima veličina

08.06.2020 u 18:56

Bionic
Reading

U bogatoj ponudi high street sandala koje jedva čekaju da budu nošene izdvojili smo nekoliko trendi i pristupačnih modela do 200 kuna koje vrijedi ugrabiti istog trena

Ponuda sandala bogatija je nego ikad. Obzirom da smo u vrijeme koronakrize kupovali manje nego inače, na policama high street trgovina uistinu je moguće pronaći hrpu prekrasnih modela sandala idealnih za sve prigode, od plaže do vjenčanja. Sudeći po trenutno najpopularnijim modelima sandala, udobnost je i dalje visoko na listi prioriteta modnih kupaca, a nova modna sezona iznjedrila je nekoliko favorita.

Sedam modela ukrast će pažnju trendseterica u narednim mjesecima, a riječ je o sandalama na vezanje, sandalama s tankim remenčićima, natikačama, japankama na petu, udobnim 'češkim' sandalama, sandalama s četvrtastim potplatom i flatformama, a na vama je da odaberete model koji najbolje pristaje vašem osobnom stilu i preferencijama.

Ako pogledate događanja na modnoj sceni, zaključit ćete da moda nikad nije bila raznovrsnija. Ove sezone zasigurno ćete pronaći nešto po svom guštu, a mi smo vam u tome odlučili pomoći. Bacili smo se u potragu za najljepšim trendi modelima do 200 kuna koji će zadovoljiti svačiji ukus i džep.

Bacite pogled u galeriju i pronađite svoje nove ljubimice od kojih će nećete odvajati cijelo ljeto.

  • +31
Sandale do 200 kuna Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije