ZVIJEZDA U parizu

Kći Monice Bellucci zaustavljala poglede u efektnom baloneru

01.03.2023 u 09:52

  • +5

Deva Cassel

Izvor: Profimedia / Autor: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Bionic
Reading

Nakon što je prodefilirala modnom pistom u Milanu za talijanski dvojac Dolce&Gabbana, nasljednica Monice Bellucci stigla je do Pariza i Diorove revije na kojoj je sudjelovala u ulozi zvjezdane gošće

Kada ne snima modne kampanje i hoda pistom u ulozi modela, kći bivšeg glumačkog para Vincenta Cassela i Monice Bellucci uživa u promatranju modnih noviteta iz prvih redova.

Nakon Milana modni svijet preselio se u Pariz, u kojem je započelo novo izdanje Tjedna mode, a 18-godišnja ljepotica kao VIP gošća u francuskoj prijestolnici uveličala je reviju modne kuće Dior.

Novitete koje je za sezonu jesen/zima pripremila Maria Grazia Chiuri provjerila je u chic kombinaciji s efektnim balonerom u prvom planu. U odnosu na klasične primjerke, Diorov baloner, za koji se odlučila nasljednica Monice Bellucci, izdvaja se printom starinske karte Pariza. Njemu je pridružila crne komade poput klasičnih salonki i ručne torbice proštepane prepoznatljivim cannage uzrokom brenda.

  • +47
Poznati na reviji Diora Izvor: Profimedia / Autor: Marcy Swingle / Shutterstock Editorial / Profimedia

Efektan dojam pojačala je frizurom u maniri 50-ih, konjskim repom sa zalizanim šiškama, oplemenivši ju srebrnim naušnicama ringovima.

  • +34
Dior Izvor: Profimedia / Autor: - / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA