DEVA CASSEL

Vamp izdanje kćeri Monice Bellucci: U prozirnoj haljini prošetala modnom pistom

27.02.2023 u 11:40

Bionic
Reading

Kći bivšeg glumačkog para Vincenta Cassela i Monice Bellucci još jednom se prošetala modnom pistom za talijanski dvojac Dolce & Gabbana, pritom ukravši svu pozornost

Mlađahna Deva Cassel postala je neizostavnom pojavom na modnim revijama talijanskog dvojca, toliko da se sa znatiželjom čeka najnoviju kreaciju koju je dizajnerski dvojac osmislio da je ona nosi na pisti.

  • +16
Dolce&Gabbana FW23 Izvor: Profimedia / Autor: - / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Protekle godine, na reviji kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2023., nosila je crni čipkasti negliže, a i ove sezone taijanski dvojac vidio ju je u prozirnim komadima. Drapirana haljina od prozirne tkanine i u najčišćem duhu talijanske kuće bila je izbor Stefana Gabbane i Domenica Dolcea za nasljednicu Monice Bellucci, a dodatno su je istaknuli dugim rukavicama, torbom i lakiranim sandalama. Frizura, punđa, bila je koliko jednostavna, toliko i profinjena, a make-up fatalan s debelom linijom tuša za oči i crvenim ružem.

Debi Cassel u odjeći brenda Dolce & Gabbana datira iz 2019., a njihova uspješna modna suradnja započela je snimanjem kampanje na obali Amalfija za parfem Dolce Shine te onom za Dolce Rose u Bellagiu na talijanskom jezeru Como. U dobi od 15 godina Deva Cassel započela je s gradnjom karijere u svijetu mode, a njezina slavna mama njeguje dugogodišnje prijateljstvo s talijanskim dvojcem.