ISPLATI IH SE IMATI

Ove sandale uvijek izgledaju skupocjeno, bez obzira na cijenu

03.04.2019 u 06:12

Bionic
Reading

Posjedujete li već u svojoj kolekciji cipela sandale u boji kože? Ako je vaš odgovor ne, onda je zaista vrijeme da to promijenite! Ove bezvremenske modne uzdanice, koje izgledaju skupocjeno bez obzira na cijenu ili potpis koji nose, dat će svakom vašem stajlingu dozu elegancije Jackie O.

U moru aktualnih trendi sandala koje svake godine isplivaju na površinu kao favoriti postoji i bezvremenski klasik koji baš nikad ne izlazi iz mode i stajlingu daje luksuzni štih koji se, znamo i sami, teško postiže. Sandale u boji kože, odnosno neodoljivih smeđih tonova, već godinama slove kao ljetni favorit, bez obzira na sezonske trendove koji dođu i prođu, stoga su nedvojbeno isplativa modna investicija.

Planetarno popularni Hermèsov model Oran i Saint Laurentov Nu Pieds uvjerljivi su pobjednici kada govorimo o sandalama. No ne morate potrošiti brdo novca da biste ulovili elegantne i chic sandale u kojima ćete plijeniti pažnju.

Prošećete li samo obližnjim shopping centrom, gotovo u svakoj trgovini obuće uočit ćete barem jedne sandale u boji kože kojima je zaista teško odoljeti. Izdvojili smo nekoliko popularnih modela za svačiji džep, a na vama je samo da zavirite u galeriju i pronađete svog favorita.

  • +13
Sandale koje uvijek izgledaju skupocjeno Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije