legendarni model

Samo za najveće buntovnike: Kultne marte u dosad neviđenom izdanju

28.03.2019 u 12:28

Bionic
Reading

Odlična vijest za sve glasne i odvažne pobunjenike i ljubitelje kultnih marti odjeknula je ovog proljeća modnom scenom. Kultni brend Dr. Martens lansirao je seriju popularnih čizmi inspiriranih jednako kultnim bendom Sex Pistols

Nova linija inspirirana je prepoznatljivim umjetničkim djelima Jamieja Reida, a dizajn marti sadrži stihove iz poznatih pjesama Pistolsa 'Pretty Vacant' i 'I wanna be me'. Opaka, odvažna i 'pomaknuta' u svojim detaljima kolekcija oduševiti će sve pobornike marti, a pogotovo punkere u duši i ljubitelje Sex Pistolsa.

Dr. Martens x Sex Pistols Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Eksplozivna i sirova energija te buntovni stav planetarno popularnog benda inspirirao je Dr. Martens da napravi čizme koje odaju počast njihovom punk looku. Savršene za stvaranje 'edgy looka' cvjetnim i proljećem inspiriranim haljinama i suknjama ili ako, pak, volite 'nisam se potrudio/la' stil, uz potrgane crne skinny jeans, isprane traperice, bomber i kožne jakne, običan bijeli T-shirt ili uz flanelske košulje, marte su sigurno dobitna kombinacija za kojima će se okretati glave čak i onih koji ih inače ne nose.

Nova generacija marti svidjet će se i najtvrdokornijim poklonicima 'običnih' marti, s obzirom da su unatoč nizu uspjeha i popularnosti, ostale jako cool. Dr. Martens svakom linijom podržava individualnost, izražavanje kroz obuću i apelira na različitost i posebnost ovih udobnih, izdržljivih i bezvremenskih čizmi.

Kultni model kožnih čizmi koji podiže cijeli outfit i rješava nedoumice po pitanju odjevnih kombinacija, simbol su slobode i samoizražavanja, stoga je gotovo sigurno da će Dr. Martens x Sex Pistols poharati modno tržište