trendi komadi s vlastitim potpisom

Ove godine sama dizajniraj svoje komade na SINGER šivaćoj mašini

18.02.2021 u 08:26

Bionic
Reading

Svaka nova godina donosi nove trendove, a ponekad si zbog skromnog budžeta ne možemo uvijek priuštiti sve što bismo htjeli

Ove godine jedan od glavnih uzoraka je patchwork, odnosno zakrpani dijelovi tkanina, a u modi su i naglašena ramena na sakoima pa i na kratkim basic majicama! No čemu trošiti novac na nešto što već iduće godine možda neće biti cool?! Mi imamo rješenje: sami dizajnirajte svoju odjeću! Upravo je nova godina idealna prilika za novi početak. Uz YouTube i slične video tutoriale možete pronaći razne savjete za jednostavnu izradu odjeće. Sve modne trendove sada možete sam iiskrojiti i to točno po svojim mjerama! No, da bi ste sve to mogli potrebna vam je kvalitetna mašina. Sigurni smo da vam odmah na pamet pada Singer šivaće mašine, jer su savršeni spoj tradicije i kvalitete. Kako na tržištu postoji veliki broj šivaćih mašina važno je da odaberete jednostavniji model ako ste početnik, a opet dovoljno prilagodljiv i napredan da na njemu možete šivati i kad ćete krenuti šivati ozbiljnije materijale.

Jedna od fantastičnih šivaćih mašina svakako je Singer M3205 uz koju možete sašiti širok raspon tkanina, od prozirnog do rastezljivog materijala, do trapera i ostalog. Ova šivaća mašina ima 23 programa šivanja, a to su osnovni, dekorativni i rastezljivi šavovi za široki raspon varijacija šivanja. A da bi šivanje bilo još lakše možete vrlo jednostavno odabrati bod koji će odgovarati potrebnoj namjeni, a pomoću podesive duljine boda lako je sprječavanje nabiranja svakog tipa tkanine.

Sustav za podesivu zategnutost osigurava postojanu kvalitetu šavova koju god vrstu tkanine koristili. Također, automatska izrada rupica za gumbe u četiri koraka, ‘slobodna ruka’ koja omogućuje lak pristup manžetama, okovratnicima, rubovima hlača i drugim teško dostupnim mjestima, te ugrađeni spremnik koji osigurava lak pristup uključenom priboru neke su od prednosti ove šivaće mašine. Čvrsta unutrašnja potpora drži sve mehanizme a ugrađena ručka za prenošenje omogućava lakši transport. Šivanje nikad nije bilo jednostavnije.

Jednostavnije šivanje s boljim rezultatima nudi Singer Simple 3229. S 29 različitih programa šivanja, uključujući 6 osnovnih, 15 ukrasnih, 7 rastezljivih šavova i automatski program za gumbe u 4 koraka, šivanje više nikada neće biti dosadno.

Jednostavna za uporabu, kompaktna i lagana, ova šivaća mašina ima promjenjivu dužinu i širinu uboda, lako umetanje konca bez frustracija ili naprezanja očiju, kao i slobodnu ruku za šivanje manšeta i rukava. Kako i samo ime kaže, Singerica Simple 3229 jednostavna šivaća mašina je stvarno jednostavna za korištenje. Visokokvalitetna konstrukcija s teškim metalnim okvirom i širokom ponudom dodataka čine sve brzo i jednostavno. Odličan izbor za sve početnike u šivanju ili fantastičan poklon za nekog tko je već iskusan u šivanju.

Prošle godine nismo imali previše prilika za pokazati našu kreativnu stranu u odabiru modnih kreacija, no nadamo se da će 2021. godina biti pogodnija što se tiče svakodnevnih druženja. Stoga ostanite u trendu uz Singer šivaće mašine koje su i danas pojam za mašine koje rade bez greške. Od 15.1. i do 28.02.2021 (ili do isteka zalihe) Singer M3205 možete nabaviti po akcijskoj cijeni od 1.899 kn i SIMPLE 3229 po akcijskoj cijeni od 2.499,00 Kn. Svoj primjerak oduvijek željene Singer šivaće mašine možete nabavit na webshopu Singer Hrvatska (24 sata, besplatna dostava) i kod partnera Elipso, Emmezeta, eKupi, Harvey Norman. Više o akciji i asortimanu možete pogledati ovdje.

Postanite pravi mali majstor i ne propustite ovu ponudu.