PRAVA ČAROLIJA

Ove blagdanske haljine ostvarenje su snova svake žene

30.11.2015 u 20:27

  • +5

ALDUK HOLIDAY kolekcija

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Već tradicionalno potkraj godine modni dizajner Ivan Alduk predstavlja posebnu kolekciju Alduk Holiday namijenjenu blagdanskim domjencima, proslavama i okupljanjima

Glamurozan, ženstven i hvaljen dizajnerski potpis ovoga je puta poprimio pravo blagdansko izdanje. Crvena, šljokice, brokat, zlatna i neizostavna crna odlike su nove kolekcije koja se predstavlja putem zavodljivih fotografija renomiranog fotografa Šime Eškinje.

Jednostavna crno-zlatna kulisa akcentirana božićnim dekorom i bogatim drapiranim brokatnim zastorima poslužila je kao izvrsna podloga na kojoj je u novim haljinama zablistala mlada Gordana Dude iz agencije Talia models. Frizura pomalo retro prizvuka djelo je Keune Akademije, a zanimljiv make-up napravila je Mihaela Dodić.

'S neizmjernim zadovoljstvom svake godine stvaramo holiday kolekciju i kampanju kao odu ovom blagdanskom razdoblju. Mističnim, baroknim prizvukom okupane fotografije nove kampanje i dalje slave ženstvenost i modernu ženu kojoj smo namijenili dvadesetak novih modela haljina, suknji i pulovera. Modne kombinacije za dan ili noć se ovog puta ističu i bogatim brokatnim uzorkom, a moguće ih je pronaći u mom showroomu i na web-stranici www.alduk.hr', izjavio je dizajner.