PROVJERENO PALI SVAKI PUT

Ovako započinje dan: Doris Pinčić otkrila tajni sastojak uz pomoć kojeg održava vitku liniju

01.12.2020 u 12:05

Bionic
Reading

Osim kvalitetnog sna i redovitog vježbanja, tajna vitke linije Doris Pinčić krije se u njenom tanjuru. HRT-ova voditeljica itekako pazi što unosi u organizam. Trudi se kuhati zdravo i raznoliko, a najvažniji obrok u danu za nju je kvalitetan doručak. Dok mnogi u žurbi posežu za pekarskim proizvodima, Doris svoja jutra započinje moćnom kombinacijom namirnica koju je otkrila i svojim fanovima

Da se itekako može zdravo hraniti uz naporan radni tempo i dizanje u cik zore, najbolji je dokaz za to Doris Pinčić, voditeljica koja svakog jutra brzinski smiksa nutritivno bogat tekući obrok. Svojim je pratiteljima na Instagramu otkrila recept za zdravi smoothie od banane, sirovog kakaa, bademovog mlijeka i meda koji je gotov u trenu, a plus je i to što ga možete ponijeti sa sobom te piti putem do posla.

No nisu smoothieji jedini trik kojim Doris održava svoju liniju vitkom. Prije prvog jutarnjeg obroka natašte pije toplu limunadu koja ubrzava probavu i čisti organizam.

Pored toga što ima ljekovita i antibakterijska svojstva, limun jača imunološki sustav, snažan je antiseptik, čisti krv, pospješuje zdravlje srca i mozga, osvježava dah, čisti jetru i, što je najvažnije, pospješuje proces mršavljenja. Kako nije preporučljivo konzumirati sam limun, jer je veoma jak i može uništiti zubnu caklinu, miješa se s vodom koja ga razblažuje, a mješavina vode i limunovog soka tvori savršen napitak kojim možete započeti dan.

Lijepa voditeljica u ovo vrijeme pandemije i gripe dodatno pazi na svoje zdravlje pa uz zdravu prehranu uzima dodatke prehrani. Kalcij, magnezij, cink te matična mliječ njeni su saveznici u očuvanju organizma zdravim i jakim.

Jednom prilikom Doris je otkrila da je genetski sklona debljanju te da je još u vrijeme studija odlučila pripaziti na svoju prehranu. Uz pomoć nutricionista pronašla je formulu koja joj odgovara, a skladna linija kojom se danas može pohvaliti ne dolazi ni bez tjelovježbe.

Doris Pinčić Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

‘Dosta mi se stvari u životu vrti oko hrane jer volimo fino i jesti i kuhati. Kad kažem mi, mislim na cijelu svoju obitelj. U skladu s tim često variram s kilogramima, pet gore-dolje i najčešće nemam nikakav recept kojim ih mogu skinuti kad se nakupe. Ne vjerujem u dijete jer ništa što je ekstremno i naglo ne može biti dobro za naše tijelo. Jedino što kod mene ima stvarno moćan efekt na liniju je san. Ako je redovan i kvalitetan, lakše održavam težinu’, rekla je svojedobno Doris Pinčić.