NIŠTA NE PREPUŠTA SLUČAJU

Prava horoskopska Djevica: Doris Pinčić pokazala koliko temeljito čisti svoju kuću

30.11.2020 u 13:10

Bionic
Reading

Za Djevice u horoskopu kažu da su jedan od najpedantnijih znakova, koji se itekako brinu da sve bude savršeno i baš onako kako su zamislili. Jedna od takvih je voditeljica Doris Pinčić, a sada nam je pokazala kako izgleda kada se ona primi čišćenja kuće

‘Kad horoskopska Djevica nanjuši prašinu ispod kauča i činjenicu da je lako može riješiti, prašina se pozdravi sa životom’, našalila se HRT-ova voditeljica Doris Pinčić ispod svoje nove objave na Instagramu.

Na njoj simpatična Zadranka sjedi na podu i usisavačem pokušava dohvatiti čak i one najneuglednije kutove doma na koje većina ne obraća pažnju.

Međutim pedantnoj Doris ni takva teško dostupna mjesta ne prolaze bez provjere i čišćenja. Ona se ovih dana uhvatila čišćenja svoje kuće u Velikoj Mlaci kako bi blistala za nadolazeće blagdane i obiteljska druženja koja u njoj slijede.

Inače, sama Doris nedavno je poručila da čišćenje i spremanje doma obavlja s velikim veseljem i osmijehom na licu, čak i nedjeljom, kada većina odmara i ne radi ništa.

Doris Pinčić Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

'Jedan moj radni dan je vrlo dinamičan. Započinje vrlo rano, buđenjem već u 5 sati, kada odlazim na radio odraditi jutarnju emisiju. Često nakon toga odlazim na snimanje, na kojem ostajem do kasnog popodneva. Nakon toga odlazim doma i preostalo vrijeme posvećujem djeci. Osim toga, pokušavam nekoliko puta tjedno ugurati vježbanje. Najčešće se to događa kad svi navečer zaspu ili rano ujutro, dok se još nisu ustali. To je moje vrijeme za mene i sigurna sam da se većina mama nikako ne želi odreći tih pola sata, sat za sebe, tako ni ja. Možete već pretpostaviti da nemam baš puno vremena za ostale hobije', rekla je nedavno Pinčić te, poput mnogih, vikendima nadoknađuje sve što preko tjedna ne stigne obaviti u kući.