COOL FOTOGRAFIJA

Ovako je Charlize Theron ismijala najmlađu sestru iz klana Kardashian-Jenner

11.12.2020 u 09:46

Bionic
Reading

Hvaljena glumica Charlize Theron na svojem je Instagram profilu postavila simpatičnu fotografiju s ružem koji joj je nanijela jedna od njezinih kćeri te je zatim zauzela istu pozu kao beauty mogulica Kylie Jenner

Charlize se na duhovit način narugala Kylie Jenner koja je poznata po svojim zavodničkim pozama na društvenim mrežama.

Zanimljiva je fotografija vrlo brzo oduševila Charlizeine brojne obožavatelje, a ispod nje je glumica napisala: 'Tko je tko'.

Duhoviti selfie uzburkao je Internet, a javila se i sama Kylie Jenner koja je ostavila nekoliko smajlija ispod fotografije.

Charlize ima dvije posvojene kćeri, Jackson (9) i August (5) s kojima provodi svaki slobodan trenutak.

Ovo nije prvi puta da je glumica pokazala vještine šminkanja svoje djece. U listopadu je tako objavila simpatičnu fotografiju na kojoj joj kćer nanosi sjenilo za oči, a pokazala je i kako u njezinom domu izgledaju pripreme za dodjelu nagrada People’s Choice Awards koja se održala u studenome.

  • +4
Charlize Theron Izvor: EPA / Autor: DAVID SWANSON

Čini se i da Kylieina dvogodišnja kćer Stormi također obožava šminku, pa je već surađivala na kolekciji Kylie Cosmetics, a njezina je mama otkrila kako stalno moli da joj da 'nositi' ruž.

Kylie Jenner je zahvaljujući svojom brendu kozmetike stekla ogromno bogatstvo, a kako se pisalo prošle je jeseni prodala svoj udio u tvrtkama Kylie Cosmetics i Kylie Skin za vrtoglavih 600 milijuna dolara pa je po zaradi prešišala svoje starije i poznatije sestre.

Iz veze s reperom Travisom Scottom ima kćerkicu Stormi koju zajednički odgajaju.