MODNI FAVORIT

Jennifer Lopez u svom ormaru ima redom najpoželjnije komade, no ovaj je kaput investicija koja vrijedi svake kune

10.12.2020 u 23:16

Bionic
Reading

Ukoliko ste još uvijek u potrazi za idealnim kaputom za zimu koji će dobro grijati vaše bubrege i u kojem ćete istovremeno izgledati chic, predlažemo vam da poput Jennifer Lopez investirate u dizajnerski teddy kaput koji ćete moći nositi još dugo godina

Tijekom svih ovih godina Jennifer Lopez pokazala je mnoštvo talenata. Osim što pjeva, glumi, pleše, dizajnira parfeme i marljivo radi na lansiranju vlastita beauty brenda, slavna pop diva početkom godine dizajnirala je čak 37 pari obuće u sklopu kolekcije JLO, dostupne u online trgovini Designer Shoe Warehouse.

51-godišnja pjevačica dobro zna koliko su žene slabe na dobre cipele, jer i sama u ormaru ima zavidnu kolekciju onih dizajnerskih pa sa svojim obožavateljicama na Instagramu rado dijeli modele iz kolekcije koje i sama nosi, no na nedavno objavljenoj fotografiji pažnju je umjesto cipela privukao kaput.

Slavna pop zvijezda pozirala je u oskudnoj odjevnoj kombinaciji preko koje je nabacila prekrasan smeđi teddy kaput.

Da teddy kaputi dječjeg šarma već nekoliko uzastopnih sezona slove za veliki trend već je dobro poznata činjenica. Osim klasika poput balonera, rijetko koji model kaputa na modnoj sceni uspijeva ostati relevantan iz sezone u sezonu, no to itekako polazi od ruke teddy kaputu koji treću godinu zaredom bilježi ogroman rast popularnosti.

Talijanska modna kuća Max Mara zaslužna je za pomamu teddy kaputa koji u svom ormaru imaju sve istinske zaljubljenice u modu, a kaput upravo s potpisom ove cijenjene modne kuće odabrala je i lijepa JLo.

  • +8
Teddy kaputi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Godine 2017. Max Mara je predstavila nove inačice svojih kultnih plišanih kaputa, a njihov primjer očekivano su odlučila slijediti brojna dizajnerska imena uz high street brendove. Uslijedila je euforija za ovim modelom kaputa koja se nije smirila sve do danas.