SVE JE LJEPŠA

Ovako elegantnu Janicu dugo nismo vidjeli

03.10.2015 u 17:38

Bionic
Reading

Janica Kostelić plijenila je pozornost na predstavljanju prestižne EPL Yakutian kolekcije ruskih dijamanata

Naša proslavljena skijašica Janica Kostelić potpisala je ekskluzivni ugovor s EPL Diamond Grupom, ruskim proizvođačem dijamanata, čime je postala zaštitno lice prestižne EPL Yakutian kolekcije dijamanata 'Firing Ice'.

'Izuzetno mi je drago što su baš mene izabrali kao zaštitno lice za tako glamurozan, prekrasan i unikatan nakit. Svaka žena, kad nosi dijamante, osjeća se posebnom jer ipak dijamanti su najbolji ženini prijatelji', izjavila je Janica koja je bila odjevena u vrlo elegantnu crno-bijelu kombinaciju i s kosom podignutom u rep.

EPL Diamond Grupa jedan je od najvećih svjetskih proizvođača i trgovaca dijamantima, a u Hrvatskoj je prisutna od svibnja ove godine. Olga Berezina, direktorica za Hrvatsku, povodom početka suradnje s Janicom Kostelić izjavila je: 'Naši dijamanti potječu iz najhladnijeg naseljenog područja na svijetu. Može se reći da je to 'Snježno kraljevstvo' gdje zimske temperature dosežu ekstremnih -72 °C. Predstavljamo dijamante - najčvršće minerale na svijetu koji reflektiraju naš hladni, surovi, no u isto vrijeme lijepi krajolik, dok svaki nakit nosi u sebi toplinu koju su jakutski majstori svojim radom unijeli u svaki dijamant. Kao ženu koja je osvojila svjetski vrh, Janicu smatramo pravom Snježnom kraljicom i savršenim odabirom za ambasadoricu brenda. Vizija našeg brenda je da svaka žena može zablistati s dijamantima.'

EPL Diamond brend jamči autentičnost i besprijekorne proporcije nakita izrađenog od idealno rezanih, najčišćih jakutskih dijamanata. EPL Yakutian dijamanti 'Firing Ice', koje će promovirati Janica Kostelić, posebni su zbog svoje izvanredne karakteristike boje i čistoće, što potvrđuje i činjenica da je samo 0,001 posto neobrađenih dijamanata na svijetu pogodno za proizvodnju koja može nositi ime 'Firing Ice'. Hrvatski kupci svoje primjerke EPL Diamond nakita mogu kupiti u novootvorenoj draguljarnici EPL Yakutian Diamonds u Centru Cvjetni.

Inače, EPL Diamond Grupu osnovao je 1994. Petr Fedorov u Republici Sakhi (Jakutija) u Rusiji. Nakon brzog razvoja, 2006. godine EPL Diamond Grupa pokreće vlastitu proizvodnju nakita i lanac draguljarnica pod brendom 'EPL Yakutian Diamonds'. Osim proizvodnje nakita, EPL Diamond Grupa djeluje i na području trgovine obrađenim dijamantima.