ROKERSKI ŠIK JE BAŠ ZA NJU

Ovako dotjeranu teško ju je ne primijetiti

09.06.2017 u 19:04

Bionic
Reading

Atraktivna Olivia Munn koja je u filmskom hitu 'X-Men: Apocalypse' igrala Psylocke, dugo nije izgledala ovako dobro

Lijepa 36-godišnjakinja koja je prije dva mjeseca prekinula s dečkom Aaronom Rodgersom, igračem američkog nogometa, čini se da je vrlo uspješno preboljela prekid, jer se svi slažu da tamnokosa glumica nije nikad izgledala bolje.

Ljepotica je za šetnju New Yorkom odabrala jedan cool dnevni stajling s neodoljivom rokerskom vibrom.

  • +3
Olivia Munn Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Olivia se odlučila za neprolazni klasik: kombinaciju kožnate minice ukrašene cvjetnim motivima i bijelog T-shirta s printom. Jednostavnu, a opet vrlo efektnu kombinaciju upotpunile su i tenisice sa skrivenom petom, a u ovaj outfit, savršen za prijepodnevnu šetnju s prijateljicama se odlično uklopila i mala plava torbica. 

Glumica se nedavno odlučila i za veliku promjenu. Baš poput mnogih cura željnih promjena, dugu kosu je skratila na duljinu do ramena i osvježila je s nekoliko svjetlih pramenova. Olivia je dosad bila vjerna dugoj tamnoj kosi koju, kako kaže, duguje svojim kineskim korijenima.

Prekid trogodišnje veze sigurno će lakše preboljeti i zahvaljujući prekrcanom poslovnom rasporedu jer je zgodna glumica zatrpana angažmanima. Prezauzetu Oliviju ćemo vidjeti u filmovima 'The Lego Ninago Movie', 'Madero', u ženskom akcijskom filmu 'Ocean's Eight', 'Predatoru' i komediji 'Dick Movie'.