KORAK PO KORAK

Ovako ćete napraviti chic frizuru s konopac-pletenicom

08.09.2015 u 10:00

Bionic
Reading

Prekrasna, blistava kosa prirodnog sjaja govori sama za sebe, a ako je ukrasite jednostavnom konopac-pletenicom, dobit ćete elegantnu chic frizuru

Neka ove jeseni i zime vaša kosa pripovijeda priču o vama: prati vaše raspoloženje, okružje i želje. Bilo da je riječ o kratkoj, srednje dugoj ili dugoj kosi, toplo kestenjaste nijanse ili boje meda, svatko ima priliku izraziti svoju osobnost kroz cool frizure!

Nivea predstavlja razne stilove, od jednostavnih do chic frizura, za očaravajući izgled tijekom cijelog dana – od ležernog stila za hladnije dane do prekrasnih frizura za izlaske! Za njegovanu kosu s blistavim sjajem!

Niveina međunarodna stilistica za kosu Sally Brooks triput je osvojila prestižnu nagradu Londonski frizer godine i nedavno je primljena u Kuću slavnih Britanskog frizerskog društva. Kreirala je frizure za međunarodne dizajnere, poput Alexandera McQueena, te redovno surađuje s vodećim modnim časopisima.

Kako napraviti ovu zgodnu frizuru:

1.Na kosu nanesite pjenu (npr., Nivea Diamond Gloss pjenu) kako biste ukrotili neposlušne vlasi te kosi podarili sjaj.

2.Koristeći sušilo i plosnatu četku, zagladite kosu za ujednačen i blistav učinak.

3. Izravnajte je glačalom za kosu. Tako će duže ostati zaglađena, posebice u slučaju visoke vlage u zraku.


4.Zavežite prednji dio kose u konjski rep koji će završavati na potiljku.

5.Započnite plesti konopac-pletenicu tako da rep podijelite na dva dijela koja ćete uvijati suprotno jedan od drugog, a potom jedan preko drugog kako biste oblikovali konopac.

6.Nastavite niz cijelu dužinu repa te ih na kraju zavežite.

7.Na jednoj strani glave ispletite novi konopac.

8.Povucite ga preko potiljka na drugu stranu te ga učvrstite ukosnicom.