MODNI OBRAT

Ovakav poslovni stajling Melanije Trump trebala bi imati svaka žena u svom ormaru

29.09.2017 u 11:53

Bionic
Reading

Melania Trump u četvrtak je sudjelovala u raspravi o problemu ovisnosti te je došla odjevena u nešto drugačije izdanje od uobičajenog. Prva dama slovenskih korijena oduševila je svojim poslovnim stajlingom koji joj pristaje jednako zanosno kao i ženstvene kreacije

Melania Trump bila je gošća rasprave o problemu ovisnosti o drogi u obitelji i djeci koja boluju od sindroma neonatalne apstinencije, na koju je stigla u pratnji savjetnice predsjednika Donalda Trumpa, Kellyanne Conway. Prva dama pozvana je kako bi održala govor na temu ovisnosti, o kojoj su govori i vatrogasni šerif Daniel Goonan i Rebecca Crowder, voditeljica klinike što liječi djecu koja pate od sindroma neonatalne apstinencije.

47-godišnja prva dama, koju najčešće viđamo u ženstvenim haljinama i suknjama, za raspravu o problemu ovisnosti napravila je malu modnu iznimku te je svoj profinjeni stil zamijenila poslovnim lookom. Iako je vrlo vjerojatno kako je Melaniju u dress code uputila savjetnica Bijele kuće Kellyanne Conway, prva dama izgledala je, kao i uvijek, besprijekorno.

Uz klasičnu bijelu košulju, koju je pustila otkopčanu na zadnjem gumbu, slovenska ljepotica je naglasila poslovnu eleganciju odjenuvši crno strukirano odijelo s vidljivim šavovima od bijelog konca na kragni i bočnim džepovima.

  • +5
Melania Trump Izvor: Reuters / Autor: Yuri Gripas/Reuters

Lijepa prva dama imala je urednu francusku manikuru i savršeno isfeniranu frizuru, koja je postala njezin zaštitni znak. Bivša manekenka, koju je aktualni američki predsjednik Donald Trump upoznao 1998. na Tjednu mode u New Yorku, osvojila je sadašnjeg supruga svojom neodoljivom slavenskom ljepotom koja joj je, čini se, pomogla da osvoji i srca američke javnosti, barem ako je suditi prema provedenim anketama koje su pokazale veliku popularnost prve dame u odnosu na omraženog predsjednika.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

'Hvala svima koji su sudjelovali u današnjoj raspravi o zlouporabi droge. Govoreći o ovom problemu, možemo ostvariti značajnu promjenu na bolje', stajalo je na Melanijinom službenom profilu na Instagramu koji prati sve političke dužnosti prve dame.

  • +2
Donald i Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia