NEPOGREŠIV STIL

Zasukala rukave: I kad vrtlari, atraktivna Melania nema konkurenciju

25.09.2017 u 10:27

Bionic
Reading

Melania Trump ugostila je američke školarce u vrtu Bijele kuće te je za njih organizirala radne akcije vrtlarenja. Iako većina žena obrađuje vrt u dotrajaloj odjeći, prva dama nije se mogla odreći svojih luksuznih krpica u kojima je, kao i uvijek, izgledala senzacionalno

Melania Trump pridružila se učenicima i članovima programa Boys and Girls Clubs of America, koji djeci diljem Amerike osigurava izvanškolske aktivnosti, a jedan od takvih programa uključuje posjet Bijeloj kući.

Tradiciju druženja s učenicima u vrtu Bijele kuće započela je Melanijina prethodnica Michelle Obama u sklopu njezine kampanje 'Let's Move!' (Pokrenimo se), kojoj je cilj borba protiv dječje pretilosti.

Melania je ozbiljno shvatila ulogu domaćice te je učenike provela vrtom sa zaposlenicima Bijele kuće, no zbog vrtnih aktivnosti nije patio njezin stajling jer se potrudila spojiti udobnost i cool odjevne komade.

Lijepa 47-godišnja prva dama spremno je dočekala jesen u trendi kariranoj košulji na kopčanje modne kuće Balmain, koja se u trgovinama prodaje po paprenoj cijeni od 8.670 kuna.

  • +5
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je Melania poznata po svojoj ljubavi prema visokim potpeticama, najčešće s potpisom Christiana Louboutina, dan u vrtu ipak je odlučila provesti u nešto udobnijoj varijanti – kultnim starkama.

Čini se da je lijepa Slovenka konačno otkrila svoju novu ljubav prema tenisicama, jer od početka rujna viđena je čak četiri puta u njima, od čega jednom u Adidasovom modelu Stan Smith, a preostala tri puta u Converseovim starkama.

  • +2
Melania Trump u bijelim tenisicama Izvor: Reuters / Autor: CARLOS BARRIA

Kariranu košulju i tamnoplave starke uskladila je s crvenim vrtnim rukavicama i crnim skinny trapericama, koje su joj otkrile vitku liniju. Lijepa prva dama, koju smo navikli viđati u elegantnim izdanjima, spremno je zaprljala ruke.

Ljepoticu su fotografi slikali kako zalijeva sadnice i bere zrelo povrće s učenicima, a iako je dan provela u vrtu Bijele kuće, nije se odrekla isfenirane frizure i sunčanih naočala Dolce & Gabbana, kojima je začinila svoj casual outfit

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN