TRENDI IZDANJE

Svi su pogledi bili uprti u elegantnu Melaniju Trump

24.09.2017 u 14:56

Bionic
Reading

Melania Trump, prva dama SAD-a ponovno je zasjenila konkurenciju u još jednom nenadmašnom outfitu

Melania Trump koja od početka mandata svoga supruga, kontroverznog Donalda Trumpa privlači pozornost svojim modnim stilom, uvijek iznova dokazuje kako zaslužuje titulu jedne od najbolje odjevenih prvih dama.

Za sportsku manifestaciju pod nazivom Invictus Games u Kanadi gdje se prvi puta susrela s princom Harryjem koji je i osnivač ovog događanja, bivša manekenka odjenula je efektan sako koji prati liniju tijela s modernim suknja-hlačama, popularnim 'kuloticama' za kojim već neko vrijeme luduju fashionistice diljem svijeta, oboje s potpisom francuske kuće Dior.

  • +4
Princ Harry i Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Da lijepa Slovenka prati modne trendove potvrđuje i odabir tkanine za ovu odličnu kombinaciju - radi se o crno -bijelim kockicama pepito uzorka koje su veliki hit ove sezone.

  • +3
Melania Trump Izvor: Reuters / Autor: Eduardo Munoz/Reuters

Kao i uvijek, klasične crne štikle začinile su njezin outfit, a dvoredno kopčanje dalo je poseban šarm. Ipak, neki modni kritičari prigovaraju Melaniji ovaj modni odabir koji, kako kažu, nije bio među najuspješnijim izdanjima.

Američka prva dama Melanija Trump prilikom svojeg prvog samostalnog međunarodnog putovanja u svojstvu supruge predsjednika Sjedinjenih Država, pozvala je britanskog princa Harryja u posjet Bijeloj kući. Melania je u Torontu nazočila svečanom otvorenju sportskih Igara Invictus za ranjene vojnike i ratne veterane, koje je princ Harry pokrenuo prije tri godine.

U kratkom govoru na prijemu upriličenom prije službenog otvorenja Igara, Melanija je poželjela sreću američkom timu.  

U sportskim igrama, koje traju do 30. rujna, sudjeluje više od 550 ozlijeđenih i ranjenih vojnika i vojnikinja iz 17 savezničkih zemalja.

Inače, popularnost Melanije Trump sve više raste. Anketa CNN-a je pokazala kako je čak 44 posto ispitanika Melaniju pozitivno ocijenilo, a negativno 35 posto, dok je njezinog supruga, Donalda pozitivno ocijenilo 41 posto ispitanika (negativno čak 57 posto)!

Zanimljivo je da je Melania sad na prvom mjestu po popularnosti u obitelji Trump - Ivanku je pozitivno ocijenilo 41 posto ispitanika, ali ju je negativno ocijenio jednak broj ispitanih. Njezin suprug Jared Kuschner je prošao još gore - 20 posto ispitanika ga je pozitivno ocijenilo, a 39 posto negativno.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

Inače, društvo princu Harryju na ovom događanju pravila je i njegova djevojka, američka glumica Meghan Markle, o kojoj mediji ne prestaju pričati.

  • +15
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Javnost već neko vrijeme spekulira da je samo pitanje dana kad će biti i službeno objavljene zaruke crvenokosog princa i lijepe brinete egzotične ljepote.