jednostavno nevjerojatno

Ovakav kič nikada niste vidjeli: Pogledajte kako je navodna bivša Putinova djevojka uredila stan

07.04.2022 u 23:55

Bionic
Reading

O privatnom životu ruskog predsjednika Vladimira Putina malo toga se zna, a njegov ljubavni život posebno je intrigantan. Svetlana Krivonogikh je navodno bila ljubavnica Vladimira Putina, a kćer Luizu Rozovu je rodila u ožujku 2003. Na društvenim mrežama kruže fotografije njezinog luksuznog stana u Sankt Peterburgu, koje su zbog, blago rečeno, upečatljivog uređenja, postale pravi hit. Doista, to je nešto što morate vidjeti kako biste povjerovali

Andrey Zakharov, novinar i istraživački reporter za BBC Rusiju na svom Twitteru podijelio je niz fotografija stana koje na prvi pogled odmah privlače pažnju i izazivaju nevjericu. U opisu svog posta napisao je: 'Nešto malo da nije o ratu. Svetlana Krivonogikh iznajmljuje stan na otoku Kamenny u Sankt Peterburgu za 700 tisuća rublji mjesečno. Riječ je o istoj zgradi s 20 stanova u kojima su smješteni isključivo Putinovi prijatelji Rotenberg, Shamalov, Kovalchuk. Ovaj post sadrži fotografije interijera. No, budite vrlo oprezni zbog svojih očiju.'

I doista već prva fotografije otkriva stan uređen na način koji se rijetko viđa. Spoj je to lude raskoši, beskompromisnog luksuza i stila o kojem bi se moglo raspravljati. 'Riječ je o pravim interijerima luksuznog stana u vlasništvu bivše Putinove ljubavnice Svetlane Krivonogih. Stan je navodno bio dar njegovih prijatelja godinu dana nakon što mu je rodila izvanbračnu kćer. Ovaj stan u Sankt Peterburgu možete iznajmiti za oko 9 tisuća dolara mjesečno,' napisao je Zakharov.

Njegova objava u kratkom roku postala je pravi hit na društvenim mrežama, a fotografije su se poput lavine počele dijeliti i komentirati. Među mnogima, ovaj posto podijelila je i Julia Loffe američka novinarka ruskog porijekla koja je u lipnju 2021. postala osnivačica i dopisnica iz Washingtona za novinsku stranicu Puck. 'Dokaz kako novac ne može kupiti dobar ukus,' napisala je.

U opisima fotografija Zakharov je otkrio kako stan ima četiri kata, uključujući podrum, a postoji čak i lift. Uz neskrivenu zaprepaštenog stilom uređenja dodao je kako je takvo uređenje 'djetinjasto' te da se nada kako Luiza Rozova nije odrasla u tom stanu.

Inače, o privatnom životu Vladimira Putina puno se priča, no malo toga sa sigurnošću zna. Poznato je da s bivšom suprugom Ljudmilom ima dvije kćeri, Mariju i Katerinu. Godinama se šuška kako ima i još djece, no to nije nikada potvrđeno. Pričalo se kako je s gimnastičarkom Alinom Kabaevom dobio kćer, a zatim i blizance. U studenom 2020. otkriveno je kako je Putin navodno s čistačicom Svetlanom Krivnogik dobio kćer Luizu Rozovu. Svetlana je navodno zbog toga postala milijunašica i suvlasnica velike ruske banke.

U njezinoj biografije navedeno je kako je pohađala je Sveučilište za ekonomiju i financije u Sankt Peterburgu, a diplomirala je 2000. Kćer Elizavetu koja je poznatija kao Luiza Rozova rodila je u ožujku 2003. Istraga je 2020. godine otkrila i da je Luizino prezime Vladimirovna te da njena majka posjeduje pozamašnu imovinu vrijednu vrtoglavih 3,1 milijuna funti, a među ostalim i ovaj upečatljivo uređen stan u Sankt Peterburgu.

Mnoge je uređenje ovog stana podsjetilo na luksuzno uređen stan Donalda Trumpa koji se svojevremeno našao u centru pažnje. Naime, nakon pobjede na predsjedničkim izborima 2016. Donald Trump se sa suprugom Melanijom preselio iz luksuznog penthousea na 66. katu Trump Towera u Bijelu kuću. Uređenje tog stana nije bilo teško ne primijetiti. Spomenuti penthouse uredio je legendarni dizajner Angelo Donghia kasnih 80-ih godina prošlog stoljeća. Mramor, zlato i blještavilo pomiješani u nekoliko stilova vodeće su odrednice ovog uređenja, koje su, čini se za oko zapele i bivšoj Putinovoj ljubavnici.

  • +3
Vladimir Putin na stadionu Ljužnjiki u Moskvi Izvor: EPA / Autor: ALEXANDER VILF / KREMLIN POOL /