POLA GRADA GA NOSI

Ovaj Zarin kaput je toliko popularan da ima svoj profil na Instagramu

27.09.2016 u 09:50

Bionic
Reading

Ako je ijedan brend poznat po tome da njegove hit krpice nose žene diljem svijeta pa se nerijetko susreću na ulicama u identičnim suknjama, jaknama ili kaputima, onda je to španjolski high street brend Zara

Upravo je jedan takav slučaj fascinirao mladu ženu iz Londona pa je kaputu tog popularnog španjolskog brenda posvetila i stranicu na Instagramu, pomalo šokirana time što jednu krpicu u istome gradi nosi baš toliko žena.

Ako volite Zarinu odjeću, vjerojatno ste doživjeli da pored vas prođe djevojka u istim trapericama, suknji ili nekom drugom komadu, a Londonka Alice Frances to je doživjela toliko puta sa spomenutim kaputom da je odlučila to i zabilježiti.


Djevojka je otvorila profil na Instagramu naziva That Coat i napisala: '#thatcoat @zara You know you've seen it please send your pics if you'd like to be featured where it all started', objavila fotografije žena u Londonu koje nose njezin kaput.


Očito fascinirana činjenicom da žene svih dobi i modnih stilova vole isti kaput kao i ona, stranicom je pozvala i druge djevojke da pošalju fotografije s famoznim komadom iz Zare

'Kada ga jednom uočite, stalno ćete ga viđati, bilo da se vozite u podzemnoj, kupujete sendvič ili ste na vjenčanju', poručila je mlada djevojka.


Kaput se pak još može kupiti u Zarinim trgovinama ili online, a cijena mu je 549 kuna. Duljine je do koljena s plavo-bež uzorkom i svijetlim kontrastnim porubima, a budući da je kod nas još bablje ljeto, morat ćemo pričekati prve hladnije dane da vidimo jesu li i Hrvatice pokleknule pred kaputićem koji obožavaju Londonke.