ZIG-ZAG RAJF

Ovaj ukras za kosu obožavali smo nositi 90-ih godina, a njegov veliki povratak najavila je Bella Hadid

22.09.2022 u 09:34

Bionic
Reading

U svijetu slavnih najstrastvenijom obožavateljicom trendova kakvi su modnom scenom drmali 90-ih godina i početkom milenija pokazala se it djevojka Bella Hadid, stoga ne čudi da je upravo ona jedna od najzaslužnijih osoba za trijumfalni povratak ovog dodatka za kosu

Plitke traperice, minijaturne suknje, crop topići ili padobran hlače samo su neki od komada u duhu Y2K estetike koje američka it djevojka Bella Hadid redovito ističe u svojim stajlinzima. Duh nultih godina također se trudi uhvatiti i kada je riječ o dodacima za kosu. Nakon povratka velikih gumica, popularno zvanih scrunchieja, velikih traka i kopči kada je u pitanju stiliziranje kose, sada je tu popularno zvani zig-zag rajf, a sve ove dodatke 25- godišnja manekenka odavno je isfurala

Posljednjih tjedana posebno je naklonjena zig-zag rajfu, kakav je vrhunac popularnosti doživio upravo u eri 90-ih i početkom milenija.

Riječ je o plastičnom ili metalnom rajfu sa zupcima koji pomaže da maknete kosu s lica i napravite jednostavnu, zalizanu frizuru, a ranije ove godine imali smo ga priliku ugledati i u nagrađivanoj seriji 'Euforija', zahvaljujući liku Maddy Perez.

Kada ovaj dodatak izvučen iz ropotarnice povijesti nosi jedna od najvećih trendseterica današnjice, s lakoćom se može tvrditi da ćemo ga u narednim tjednima viđati posvuda.

MINIJATURNI TOPIĆI

One odvažno nose trend koji nije za svakoga, a imaju se i čime pohvaliti

Pogledaj galeriju