NAJČEŠĆI STEREOTIPI

Ovaj horoskopski znak ne prati najbolji ugled, a slove kao hladni i zlopamtila

30.12.2023 u 07:28

Bionic
Reading

Jarci se ubrajaju među znakove koje ne prati najbolji ugled. U široj javnosti slove kao hladni, kruti, kontrolori i zlopamtila. Promišljeni i pesimistični, streme sigurnosti i visokom društvenom položaju da ne budu nikom podređeni

Čak i najmanji odmak od rutine može ih izbaciti iz takta i izazvati im živčanu krizu. Zbog njihovog ozbiljnog pristupa životu neki im pripisuju nedostatak smisla za humor i nepravedno ih proglašavaju dosadnim. Evo najčešćih stereotipa o Jarcima koji su potpuno ili djelomično točni.

'Nisu duhoviti'

Prvi je od njih tvrdnja da nisu duhoviti. Prava je istina da je njihov humor često intelektualan i zato neshvaćen od dijela publike. Jarac zna nasmijati cijelo društvo britkim, katkad ciničnim i crnim šalama i dosjetkama. Posebno je talentiran da ispriča šalu zadržavajući potpuno ozbiljan izraz lica. To je još jedan od razloga zašto neki ne prepoznaju Jarčeve duhovite provale kao humor! Glumci i komičari Jim Carrey, Rowan Atkinson, Andy Kaufman i Danny Kaye rođeni su upravo u tom znaku.

Pogledaj detaljni horoskop

'Jarci su hladni i neosjetljivi'

Nisu hladni, nego suzdržani, a u dubini duše snažno proživljavaju iskustva. Možda neće liti suze s vama, no bit će vam i rame za plakanje i odličan savjetnik. Dobro će razmisliti kako biste najbolje mogli riješiti problem. Objektivno će sagledati situaciju i ponuditi vam rješenje koje vam možda nikada ne bi palo na pamet, budući da svemu pristupa iz dugoročne perspektive.

  • +6
Kate Middleton je Jarac, rođena je 9. siječnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: GEORGE ROGERS / SIPA PRESS / PROFIMEDIA

'Jarac samo radi i ne zabavlja se'

Točno, radoholičar je i fokusiran na posao i uspon na hijerarhiji. Predan je i marljiv radnik koji voli opipljive rezultate uloženog truda. S druge strane, sposoban je opustiti se, odmoriti i uživati u plodovima svog rada. Počastit će se finom večerom, putovanjem na destinaciju bogate povijesne baštine, provesti sate čitajući omiljeno štivo ili pak čavrljati u krugu prijatelja. Razlika između njega i drugih u tome je što ne stavlja na sva zvona ono što čini u slobodno vrijeme.

  • +7
Irina Shayk je Jarac, rođena je 6. siječnja 1986. Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

'Jarac ne podnosi promjene'

Ovaj je stereotip djelomično točan. On voli sigurnost koju mu pruža rutina i hodanje utabanim putovima, no uvjeri li se da je nešto novo dobro za njih neće se libiti to prihvatiti. Jarac ima nešto od revolucionarnog Urana, planeta koji simbolizira istraživanje novih mogućnosti.

  • +3
Bradley Cooper je Jarac, rođena je 5. siječnja 1975. Izvor: Profimedia / Autor: Jeffrey Mayer / Pacific coast news / Profimedia