CHIC DETALJ

Ovaj cool modni dodatak, koji zasigurno već imate u ormaru, možete lako prenamijeniti u ljetni top

29.06.2020 u 07:58

Bionic
Reading

U vrijeme koronakrize na površinu je, kao naručen, isplivao jedan poprilično ekonomičan modni trend koji su već usvojile modne ovisnice diljem svijeta. U nastavku otkrijte o čemu je riječ...

Otkako su temperature diljem zemlje konačno premašile 20 stupnjeva, neprestano razmišljamo o ljetnim krpicama. Vunene veste prebacili smo na dno ormara, a na sam vrh poredali smo trendi bluze, topiće i lepršave suknje koje jedva čekaju biti prošetane. Osim toga, neumorno iz dana u dan tragamo za najnovijim modnim trendovima kako bi vam prvi prenijeli što i kako nositi.

Nedavno smo na Instagramu zamijetili jedan cool trend koji je vrlo chic i istovremeno ekonomičan. Trendseterice u sve većem broju nose marame zavezane oko leđa, tvoreći time vrlo efektan top bez naramenica. Ovaj smo mikro trend zamijetili na Instagram profilima brojnih modnih ovisnica koje itekako znaju kako privući pažnju.

Ovaj je modni trik odličan za sve one koji žele postići efektan i originalan stajling za malo novaca. Marama u formi topića izgleda odlično u kombinaciji s trapericama i hlačama visokog struka, a ako je suditi prema odabirima trendseterica, cilj je posegnuti za najšarenijom maramom koju imate u ormaru.

Topiće su maramama zamijenile brojne influencerice, od Londona, preko Kopenhagena i Osla, do Toronta, a ukoliko ovaj mikro trend zaživi i među Hrvaticama, uskoro bi ga mogli viđati i na ulicama diljem Lijepe naše.

Inspirirajte se...