MODNI ULOVI

Planirate investirati u novu haljinu? Izdvojili smo najljepše modele na sniženjima do 200 kuna, kojima je teško odoljeti

26.06.2020 u 06:44

Bionic
Reading

Mnogo je razloga zbog kojih žene diljem svijeta obožavaju haljine. Glavni su ti što su ugodne za nošenje u ljetnim mjesecima, lako se kombiniraju, brzo odijevaju te izgledaju vrlo ženstveno i privlačno. Baš zato smo iz sezone u sezonu u potrazi za neodoljivim trendi modelima koji pristižu u trgovine. Prvi val sniženja je počeo pa smo iskoristili priliku i za vas pronašli nekoliko sniženih modela do 200 kuna koje vrijedi ugrabiti dok još uvijek ima veličina

Konačno su stigli dugo očekivani topli dani pa se sve više žena baca u potragu za omiljenim modelima u kojima jedva čekaju prošetati gradskim ulicama. Cilj svake žene je posjedovati haljinu u kojoj će se osjećati privlačno, odnosno koja će sakriti sve njene nedostatke, a naglasiti adute kojima se ponosi.

Prije svega, svaka žena trebala bi naučiti poznavati svoje tijelo i koji kroj haljine joj najbolje pristaje. Žene s velikim grudima najčešće izbjegavaju šire krojeve haljina zakopčanih do grla jer ih dodatno šire u prsnom košu i ostatku tijela, dok ženama s jačim bedrima i stražnjicom odlično pristaju one midi kroja.

Ako vam se ne da šetati od dućana do dućana i isprobavati stotine haljina, uvijek možete obaviti online šoping i pritom investirati u neke zicere, kao što su haljine na preklop ili košulja-haljine koje pristaju svakoj figuri.

Kako su počela ljetna sniženja, idealno je vrijeme da se počastite raskošnim šopingom i ugrabite nekoliko haljina koje već neko vrijeme držite na oku. Zavirite u galeriju i pogledajte koje smo modele do 200 kuna zatekli u popularnim high street trgovinama.

  • +39
Haljine na sniženjima do 200 kuna Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije