NEODOLJIVA I CHIC

Ova praktična Ikenina kutija od stotinjak kuna postala je viralni hit među beauty ovisnicama, a kad je vidite, bit će vam jasno zašto

31.08.2021 u 14:33

Bionic
Reading

Ujutro obavezno kasnite zbog bezuspješnog traganja za onim najdražim korektorom na policama ili bezbrojnim neseserima? Sad možete konačno odahnuti

Omiljeni švedski brend ponovno nas je ugodno iznenadio simpatičnim rješenjem koje će oduševiti sve beauty i make up ovisnice.

Ikein organizator šminke 'Saxborga' čija je cijena posve prihvatljivih 15 eura (oko 110 kuna) novi je viralni hit kojem se ne mogu nadiviti brojne korisnice TikToka.

Riječ je o predivnom proizvodu za pohranu koji je apsolutni hit, a o to dokazuje više od od 5,8 milijuna pregleda i nevjerojatnih 600.000 lajkova!

Ovaj funkcionalan komad pomoći će mnogima da jutarnju make up rutinu dovedu u red, a odlikuje ga i profinjen izgled s detaljima od pluta.

Efektna kutija za pohranu make up proizvoda osim što se može pohvaliti iznimno elegantnim dizajnom vrlo je praktična - sastoji se od velike kutije i dva uklonjiva umetka, kao i odvojivog ogledala koje služi i kao poklopac.

Dva umetka imaju ukupno dvanaest malih pretinaca koji su idealni za spremanje malih kozmetičkih predmeta - bilo da se radi o pinceti, rašpama za nokte i škarama, kontaktnim lećama, kozmetici ili čak vašim omiljenim proizvodima za šminkanje, poput maskare, olovke za oči, highlightera...

Ovaj domišljati komad iznimno je praktičan jer s ovom elegantnom kutijom dobivate i ogledalo za nanošenje make upa.

Dakako, ovu elegantnu kutiju za make up možete bez problema koristiti i kao zgodan detalj u spavaćoj sobi - npr. za odlaganje nakita na komodi, a sve po više nego pristupačnoj cijeni.