U VENECIJI

Blještavo izdanje: Helen Mirren i sa 76 godina prkosi uvriježenim modnim pravilima

31.08.2021 u 11:38

Bionic
Reading

Britanska glumica Helen Mirren uvijek privlači pozornost kamo god da se pojavi, pa su uvijek sjajno dotjeranu sjedokosu divu pratili mnogi pogledi i na glamuroznom događanju u Veneciji

Hvaljena glumica koja je ove godine proslavila 76. rođendan bila je utjelovljenje elegancije na modnoj reviji Dolce & Gabanne u Veneciji, u koju su pohrlila brojna poznata lica iz svijeta showbizza.

Mirren je dobro poznata po svojim glamuroznim izdanjima te vrlo rado krši uvriježena modna pravila koja se odnose na dame u zrelijoj dobi.

Svi pogledi su ovoga puta bili usmjereni prema nagrađivanoj britanskoj glumici koja se za ovu prigodu odlučila za vrlo odvažnu kombinaciju u kojoj ju je bilo teško ne primijetiti.

  • +5
Helen Mirren Izvor: Profimedia / Autor: IPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Riječ je o blještavoj haljini klasičnog kroja načinjenoj od metalizirane tkanine u kojoj je slavna Helen Mirren bila zvijezda večeri.

Elegantne crne cipele od brušene kože s vezicama i upečatljiva torbica upotpunili su ovaj glamurozni look proslavljene Britanke.

Iako je obično viđamo s razigranim pixie frizurama, Helen je ovoga puta kosu nosila podignutu u punđu, a stajling je začinila neobičnim naušnicama.

Osim nje, ovom su događanju nazočili pjevačica Bebe Rexha, Kourtney Kardashian i njezin dečko Travis Baker, bubnjar pop punk benda Blink-182, glumica January Jones i dr.

Alta Moda

Spektakularan show Dolce&Gabbane u Veneciji: Manekenke su na reviju pristizale u gondolama, a u publici nema tko nije bio

Pogledaj galeriju