USUSRET JESENI

Traperice u ovoj neutralnoj boji novi su hit, a savršeno se kombiniraju uz apsolutno sve što imate u garderobi

31.08.2021 u 13:08

Bionic
Reading

Ako ste se već pomalo zaželjeli traperica, možda je vrijeme da razmislite o još jednoj varijanti koju ćemo itekako viđati na ulicama ove jeseni

Plavog i crnog trapera ste se već zasitili, a niste baš nešto ludo oduševljeni ni jeansom u vedrim bojama, iako je već neko vrijeme prisutan na modnoj sceni?

Onda bi idealno rješenje za vas mogla predstavljati efektna neutralna nijansa jer je ponovno in.

Riječ je o efektnoj neutralnoj nijansi negdje na pola puta između sive i bež, poznatijoj kao kaki, a traperice u toj boji već su viđene u novoj Zarinoj kolekciji koju je osmislila poznata španjolska influencerica Rocío Osorno.

Modna ikona pokazala je i na Instagramu da su traperice u toj neutralnoj boji itekako cool i prikladne za brojne prigode od poslovnih do ležernih, a ona ih je isfurala s trendi bodyjem.

  • +20
Traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ove kaki traperice imaju dodatni plus - apsolutno vas lišavaju muka oko kombiniranja jer pašu uz sve.

Osim toga, nove hit traperice iz Zare iznimno su laskavog kroja - odlikuju ih moderan visoki struk, udoban kroj i široke nogavice pa uspješno prikrivaju nesavršenosti.

Možete ih nositi uz kratke majice, košulje ili pak trendi topove s puf rukavima, a kad zahladi, savršeno će se slagati s jaknama - košuljama, balonerima ili kožnim sakoima. Dodatna prednost im je pristupačna cijena, oko 26 eura, što je manje od 200 kuna.