MODNA INSPIRACIJA

Ova lijepa 70-godišnjakinja pravo je osvježenje

23.09.2015 u 12:12

Bionic
Reading

Glumica Helen Mirren redovito na crvenom tepihu dobiva komplimente za svoje sjajne outfite jer odišu elegancijom i profinjenošću

Ova 70-godišnjakinja voli decentne stylinge koji odlično pristaju njezinoj osobnosti.

Helen je dobila pregršt komplimenata za haljinu s potpisom Dolce & Gabbana iz jesenske kolekcije u kojoj se pojavila na otvorenju nove sezone Metropolitan Opere u New Yorku. Uz ovu upečatljivu opravu nosila je sandale bež boje i diskretan nakit.

Zanimljiva kreacija pomalo je podsjetila na haljinu s crtežima djece para Jolie-Pitt, koju je nosila Angelina Jolie na svom vjenčanju, a djelo je dizajnera Luigija Massija iz Versacea.

Haljina živih boja s printom dječjih crteža bila je odličan odabir za hvaljenu britansku glumicu koja se i u 70. godini može pohvaliti besprijekornom figurom.

Dakako, i Helen svoju vitku liniju održava laganom tjelovježbom i zdravim načinom prehrane.

Jednom prilikom ispričala je da se i ona mučila pronaći motivaciju za vježbanje. Kako bi s guštom odlazila u teretanu, glumica si je odlučila kupiti lijepu odjeću za nju.

'Kupite si lijepu opremu za vježbanje. To će vas sigurno motivirati. Osim toga, nikad ne započinjite s previše žestokim ritmom tjelovježbe. Nemojte se forsirati. Napravite koliko možete, a sljedeći put povećat ćete broj čučnjeva ili trbušnjaka', dala je svoj savjet.