FAVORIT LATINO DIVe

Ova haljina posebno laska figuri i nikada ne izlazi iz mode

01.06.2023 u 09:20

Bionic
Reading

Zvijezda 'Kućanica' dobro zna da su stilske greške s malom crnom haljinom svedene na minimum, a posebice s verzijama laskavog dizajna i efektnih detalja

Čini se kako su dame iz svijeta slavnih posljednjih tjedana posebno privučene idejom nošenja komada od kože.

Na gala događanjima u New Yorku to su nedavno potvrdile glumice Blake Lively i Katie Holmes, a na ulicama Velike Jabuke američka ‘it’ djevojka Hailey Bieber.

U nošenju kožnih komada od glave do pete ovim slavnim damama sada se pridružila Eva Longoria. Nakon što je na crvenom tepihu u Cannesu plijenila pozornost u odvažnim kreacijama, zvijezda ‘Kućanica’ vratila se u Los Angeles uveličavši događanje u organizaciji The Hollywood Reportera.

Eva Longoria Izvor: Profimedia / Autor: Collin Xavier/Image Press Agency ABACA / Abaca Press / Profimedia

Na spomenutom eventu nazvanom ‘Raising Our Voices', 48- godišnja Longoria sudjelovala je u ulozi govornice, a tim je povodom zablistala u elegantnoj, maloj crnoj haljini od kože.

S trodimenzionalnim detaljem leptira na ramenima i struku, koji savršeno opisuju trendovsku Y2K estetiku, ova kreacija dio je pre-fall kolekcije proslavljenog libanonskog dizajnera Elija Saaba.

Njezin ženstveni dizajn Longoria je istaknula frizurom nemarne punđe sa zavjesa-šiškama, zaokruživši ju crnim salonkama u špic.

Nešto kasnije istoga dana, otvorlla je novo izdanje Los Angeles Latino International Film Festivala s filmom ‘Flamin’ Hot’ kojeg je sama režirala. Za tu je prigodu ponovno igrala na kartu crne elegancije, odabravši košulja- haljinu sa izazovnim prorezom koji je otkrio minimalističke sandale s platformom.