LIJEPA GLUMICA

Blake Lively blista nakon poroda: Istaknula figuru u pripijenoj haljini od vinila

28.04.2023 u 08:49

Blake Lively

Izvor: Profimedia / Autor: DIMITRIOS KAMBOURIS / GETTY IMAGES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Samo dva mjeseca nakon što je u veljači dočekala četvrto dijete sa suprugom Ryanom Reynoldsom, Blake Lively ovih dana zaokuplja pažnju upečatljivim izdanjima

Ovog četvrtka, 35- godišnja glumica pridružila se majci Elaine Lively na svečanom otvorenju obnovljene trgovine poznatog brenda nakita, Tiffany & Co., u New Yorku.

Spomenuto događanje vrvilo je zvijezdama među kojima je zvijezda serije ‘Tračerica’ izgledala zapanjujuće u smeđoj haljini od vinila i s dubokim dekolteom.

Pripijenom kreacijom glumica je istaknula figuru, svega dva mjeseca nakon što je u veljači dočekala svoje četvrto dijete sa suprugom Ryanom Reynoldsom.

Dizajnom na kopčanje i remenom oko boka, odabrana haljina s potpisom dizajnera Brandona Maxwella podsjećala je na baloner, dok je njezin visoki prizor otkrio noge u visokim Louboutin sandalama identične nijanse smeđe.

Uz frizuru u znaku definiranih uvojaka, Blake je izdanje kompletirala narukvicama i kultnom zlatnom ogrlicom s glavom zmije koju je za Tiffany & Co. kreirala poznata talijanska dizajnerica nakita, Elsa Perretti.